Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Moodyman i Palm Trax postaju DJ-evi unutar igrice Grand Theft Auto

I Keinemusik su također rezidenti GTA Online novog virtualnog kluba The Music Locker

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 9 December 2020
Moodyman i Palm Trax postaju DJ-evi unutar igrice Grand Theft Auto

Rockstar Games kreirali su virtualni noćni klub nazvan The Music Locker u novoj, ažuriranoj verziji Grand Theft Auto Onlinea, The Cayo Perico Heist.
Moodymann, Palms Trax i Keinemusik dodani su u igru kao rezidenti kluba, s digitalnim avatarima iza deckova, a svaki od njih je snimio i posebni DJ set koji svira u klubu. Moodymann tako u igrici 'vrti' signature soul, techno i disco s pratećim plesačima, Keinemusik je spremio set sa ljetnim, open-air vibeom, a Palms Trax fresh UK underground uz old-skool house i disco.

Cayo Perico Heist najveći je dosad update igrice u povijesti GTA-e. Zadatak igračima je da izvedu pljačku na dobro čuvanom otoku Cayo Perico na Karibima. U igrici, igrači mogu posjetiti ekskluzivni underground noćni klub The Music Locker koji se nalazi ispod Diamond Casino & resorta. Jedna od novih značajka igrice je i da igrači mogu plesati s partnerom.

Prethodna verzija GTA Onlinea: After Hours, uključivala je The Blessed Madonnu, Solomuna, Dixona i Tale Of Us koji su predstavljeni kao likovi i rezident DJ-evi.

Cayo Perico Heist besplatan je uz sve primjerke Grand Theft Auto V, a dostupan je do 15. prosinca na PlayStationu 4, Xbone One i PC-u. Također bi se trebale dodati nove radijske emisije, a u update je dodatno uključeno više novih DJ-a i dodatna glazba za postojeće stanice.

Load the next article
Loading...
Loading...