Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Moondance Festival 2021 Ltd objavljuje finalni line up i sve detalje vezane uz događaj

Ovogodišnji Moondance održava se na pet lokacija

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 11 July 2021
Moondance Festival 2021 Ltd objavljuje finalni line up i sve detalje vezane uz događaj

Moondance Festival 2021 Ltd kompletirao je line up za svoje 8. izdanje. Pored već najavljenih berlinskih headlinera, program upotpunjuje 20-ak domaćih izvođača, raspoređenih na pet lokacija...

Moondance Warm Up kreće 30.07., od 17h, u beach baru Aquarius u Okrugu gornjem (Čiovo). Istog dana, od 19h, u trogirskoj gradskoj vijećnici održat će se Moondance DJ & Music Production Workshop, na kojem će Domenico Cipriani (The Analogue Cops) predstaviti napredne tehnike sound designa, a Pero FullHouse predstaviti nove Pioneer CDJ 3000 playere.

Nakon toga slijedi prva večer festivala, u kuli Kamerlengo, od 21 do 06h. Uz headlinere
Handamadea, Madalbu i The Analogue Cops, nastupit će i sinjski techno entuzijast DJ Chanovski, El Commando, Jan Kinčl te domaćin Pero FullHouse koji će zatvoriti prvu večer festivala.

Moondance Pirate Boat će odvezati cime ispred kule Kamerlengo, u subotu u 17h. Povratak je zakazan za 21h, na sam početak druge festivalske večeri. Za pultom će se izmjenjivati splitski techno tandem DJ Jock i Marul.

Drugu festivalsku večer otvara Edy C, a nastupaju i DJ Jock, Mozer, Alavux, Forest People, gosti iz Berlina Pascal Hetzel i CYRK te Skeptik, za kraj večeri.

Moondance vikend zatvara Beach After party od 07h do 14h, na tajnoj lokaciji. Zabavljat će vas Tome R i Marko Vuletić, sessiondigger, Fabris te Pero FullHouse.

Važne informacije vezane za COVID-19:

Za posjet glazbenim događajima u sklopu Moondance Festivala 2021, potrebno je imati jedno od sljedećeg:

- dokaz o primitku dvije doze cjepiva protiv COVID-19

- dokaz o preboljenju COVID-19

- negativan COVID-19 test (PCR test ne stariji od 72 sata ili antigenski test ne stariji od 48 sati)

Ispred kule Kamerlengo bit će organizirano testiranje, a detaljnu satnicu saznajte na Moondance webu i Facebook stranici.

Ulaznice za Moondance Festival 2021, za posjetitelje iz ex-YU regije potražite u sustavu Entrio.

Load the next article
Loading...
Loading...