Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Movement festival otkazao svoje 2021. izdanje

U izjavi na njihovoj web stranici piše da festival nije moguće održati u svibnju

  • Mixmag I Foto: Katie Lasowska
  • 22 February 2021
Movement festival otkazao svoje 2021. izdanje

Movement festival otkazao je svoje 2021. izdanje. Festival koji se svake godine održava u Detroitu u svibnju, tijekom Memorial Daya, ove godine neće biti održan; u izjavi stoji kako održavanje na taj datum nije moguće zbog pandemije koronavirusa.
Na web stranici Movementa piše: “Radovali smo se ponovnom susretu sa svima vama, ali pandemija kojoj još nema kraja te državni propisi doveli su nas do bolne spoznaje da se naš voljeni Movement Festival neće održati u svibnju 2021. godine.”

Provjerite i ovo: Prvi Mixmag Adria podcast o predviđanjima festivalske i klupske sezone 2021.

“Cijenimo vaše strpljenje dok nastavljamo prolaziti kroz ova izazovna vremena i teške odluke. Naš tim naporno radi na vijestima o budućim datumima kao i na vijestima o prodaji karata. Bit ćemo u kontaktu sljedeći mjesec s više informacija.
Također, veliko hvala onima koji su zadržali svoje karte, vaša nepokolebljiva podrška neće proći nezapaženo. Obećavamo da ćemo uvijek paziti na vašu sigurnost i raditi na tome da vam pružimo najveće moguće iskustvo kada se svi ponovno budemo mogli okupiti u Techno Cityju. U međuvremenu, pozivamo sve da ostanu na sigurnom, da slijede zdravstvene smjernice i poštuju jedni druge.”

Ovo je drugi put da se ovaj techno festival ne može održati - i prošlogodišnje izdanje otkazano je zbog virusa COVID-19.
Još uvijek se ne zna što će biti s velikim događajima 2021. Glastonbury je nedavno najavio da se festival neće održati ove godine ali s druge strane, nizozemska vlada izjavila je da planira dopustiti festivale od 1. srpnja. Vlada navodi da će osigurati događaje koji budu otkazani zbog COVID-a nakon tog datuma.

[Naslovna fotografija: Katie Lasowska]

Load the next article
Loading...
Loading...