Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: CJ Jeff

U novom izdanju naše rubrike putujemo u Grčku i doznajemo koje tri stvari u svojim setovima vrti ovaj grčki DJ i producent

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 1 August 2020
My Top 3 Essentials: CJ Jeff

CJ Jeff je već gotovo dvadeset godina superstar elektroničke glazbe kojeg su podržali neki od najcjenjenijih house i techno izdavača. Nedavno su 8Bit, Objektivity, Kling Klong i Yoshitoshi objavili niz njegovih dragulja s plesnog podija. Stvari ovog grčkog DJ-a i producenta uvijek prikazuju njemu svojstven i pažljivo konstruiran sound koji ekipu na plesnom podiju vodi duboko u groove. Osim gustog rasporeda u studiju i na turnejama, Jeff ima i svoj label, Rhythmetic Records koji je pokrenuo 2005. godine. Na labelu su objavljivali, primjerice, Nick Curly i No Artificial Colors izdanja na labelu su često visoko na Beatportovim listama, imaju jaku podršku na underground sceni, ali i od veličina kao što je Carl Cox.
Sa CJ Jeff smo razgovarali uoči njegovog nastupa na Gem Festu, jednom od najljepših europskih festivala, koji će se od 7. do 9. kolovoza održati na grčkom Zakintosu. Uz CJ Jeffa na festival dolaze i Andrea Ferlin, Anushka, ATB, dOP (live), Marikhi, Onur Ozer, Paul van Dyk i drugi.

A evo što će im CJ Jeff, među ostalim, puštati na festivalu:

1. Raxon - Destiny

Raxon je trenutno jedan od mojih najdražih producenta i njegov stvar "Destiny" je na vrhu moje playliste, atmosferična je i snažna, a istovremeno ima veliki utjecaj na plesni podij.Ovu stvar možete obično čuti negdje u sredini mog seta.

2. Superver - Piano pumpa

Ovako treba zvučati new disco!! Kakva stvar! Savršen način da svoj set okrenete u drugi smjer, da se prebacite iz techna u house.

3. CJ Jeff feat. Leroy Burgess - Raving, I am Raving

Ovo je moje aktualno izdanje koje se pojavljuje na etiketi Kenja iza koje stoji Ronnie Spiteri. Po meni je ovo savršena stvar za kraj seta, s nevjerojatnim nevjerojatni Glas disko legende Leroy Burgess odjeven dubokim zvucima neka svi budu sretni i s osmijehom na licu. To je savršena pjesma za zatvaranje, s nevjerojatnim vokalom disco legende Leroya Burgessa obavijenim deep soundom, tako da svi odu kući sretni i s osmijehom na licu.

Load the next article
Loading...
Loading...