Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Prok & Fitch

Britanski dvojac otkriva nam koje tri stvari u zadnje vrijeme najradije puštaju tijekom svojih DJ nastupa

  • Mixmag Adria I Foto: Prok & Fitch Press
  • 14 March 2020
My Top 3 Essentials: Prok & Fitch

Već više od desetljeća britanski dvojac Ben Prok i James Fitch odnosno Prok & Fitch objavljuju za čitav niz impresivnih labela kao što su Relief Records, Sola, Solid Grooves Records i Repopulate Mars. Za ovaj zadnji prošle su godine objavili i svoj veliki hit “Homie” a i ove se godine opet vraćaju labelu Leea Fossa i još jednom serviraju upečatljive stvari na izdanju “Where’s The Party”, producirane tako da savršeno sjednu na ono slatko mjesto između housea i techna.

Prok & Fitch djeluju zajedno više od deset godina tijekom kojih su surađivali s Mobyjem i Toddom Terryjem te se etablirali kao jedni od vodećih pionira u technu i mračnijoj strani housea. A koji su to njihovi aduti u rukavu tijekom DJ seta, doznajte kroz njihov izbor tri nezaobilazne stvari koje vrte s DJ pulta.

1. DJ DEEON & GETTOBLATER - THE 302 (Paul Johnson Remix)

Bilo je teško odabrati našu omiljenu stvar sa ovog izdanja. Patrick odlično radi na svom Trick labelu. Sviđa nam se vibra remiksa Paula Johnson, osvježavajuće je čuti kad nema previše petljanja oko aranžmana; savršeno se uklapa u naše setove pa vjerujem da ćemo dugo puštati ovi stvar!

2. JOSEPH EDMUND - LOSE YOUR BODY

Već smo dulje vrijeme veliki fanovi Jospehove glazbe, znamo svirati i po nekoliko njegovih stvari u svakom setu. Stalno se razvija kao producent, njegov zvuk te zabije! “Lose Your Body” je genijalan, posebno bass line, u kombinaciji s ubojitim grooveom i upečatljivim vokalom.

3. PROK & FITCH - WHERE IS THE PARTY

Jedna od prvih stvari koju smo snimili s Kyozom, nakon što smo se godinama borili da nađemo vokalista s kojim ćemo kliknuti. Rad s njim je poput sna, odlično se slažemo u studiju i u jednoj sesiji znamo iamti barem šest solidnih ideja. “Where Is The Party” nam je jedna od najdražih naših stvari, vokal je nejvjerojatan a publika uvijek poludi kad je čuje.

Load the next article
Loading...
Loading...