Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Najava virtualne tribine "Festivals & Clubbing Vs. Corona" (HUB385)

U ponedjeljak, 18.5., od 20-22h u live streamu će se razgovarati o krizi cjelokupne event industrije pogođene pandemijom koronavirusa

  • Mixmag Adria I Foto: Sam Mar/Unsplash
  • 12 May 2020
Najava virtualne tribine "Festivals & Clubbing Vs. Corona" (HUB385)

Top DJ Room u suradnji sa Radio808 i Mixmag Adriom u ponedjeljak 18.5., od 20-22h, predstavlja dugo očekivanu virtualnu tribinu pod naslovom "Festivals & Clubbing Vs.Corona". Na tribini će se razgovarati o raznim aspektima ove trenutno goruće teme vezane uz krizu cjelokupne event industrije pogođene pandemijom koronavirusa sa naglaskom na sadašnjost i budućnost svjetske i domaće festivalske, clubbing i DJ scene.

Sudionici panela su Adnan Mehmedović-Medo (Fresh Island Festival, RNB Confusion), Tom Pasanec - BLACKSOUL (PEZNT, Mixmag Adria), Ivan Bušljeta (Papaya club @ Zrce beach), Berislav Marszalek (Entrio), Vedran Meniga (Pozitivan ritam, Dimensions Festival, Seasplash Festival), Marko Yesh Ješovnik - Yesh (Radio 101) i Tomislav Cet Cetina - DJ CET a moderator je Damir Cuculić (Top DJ Room, Future Sound Of Zagreb Festival). U raspravu će se, uživo, putem chata, moći uključiti i gledatelji sa svojim pitanjima i komentarima.

Realizaciju ovog projekta omogućili su HUB385 u kojem će biti smješten virtulni studio te Radio808 i Streaming VANG koji će se pobrinuti za LIVEstream i tehničku realizaciju projekta. Uključite se u ponedjeljak, u live stream od 20h.

Load the next article
Loading...
Loading...