Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Naši momci u Africi i Aziji tijekom prosinca

Jan Kinčl je krenuo na južnoafričku, a Adoo na azijsku turneju

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 14 December 2023
Naši momci u Africi i Aziji tijekom prosinca

Uvijek nam je iznimno zadovoljstvo kad vas možemo izvijestiti o međunarodnim uspjesima naših producenata i DJ-a, neovisno o tome je li riječ o uspjehu nekog glazbenog izdanja ili nastupu na nekoj egzotičnoj lokaciji. Još su, krajem 90ih i početkom 00ih godina, izvan europskog kontinenta nastupali neki regionalni velikani regionalne, kao što su Umek, Valentino Kanzyani, Petar Dundov ili Marko Nastić.

Pisali smo i o južnoameričkim turnejama Insolate i o uspjesima PEZNT-a u dalekoj Australiji. Posljednjih godina valja svakako istaknuti kinesku turneju Andrewa Mellera i Matrodu koji nastavlja s osvajanjem Amerike, uzduž i popreko. Posljednji u nizu, svakako su Jan Kinčl i Adoo koji su se otisnuli na svoje turneje, po Južnoafričkoj Republici, odnosno diljem azijskog kontinenta, čime su, još jednom, potvrdili kako su upravo producenti i DJ-i elektroničke glazbe naši najuspješniji glazbenici na svjetskoj sceni...

Sve datume i detalje njihovih nastupa tijekom prosinca možete provjeriti na njihovim društvenim profilima, no među Kinčlovim destinacijama su južnoafrički gradovi Johannesburg, Cape Town, Segwaelane, Polokwane i dr., dok će Adoo nastupiti u Seoulu i Busanu (Južna Koreja), Guangzhou u Kini te Goi i Bengaluru u Indiji. Sretno momci !!!

Load the next article
Loading...
Loading...