Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Nightmares on Wax predstavlja mini-dokumentarac “Carboot Soul - Live at The Royal Festival Hall”

Pogledajte trailer na linku

  • Mixmag Adria/Press
  • 19 August 2024
Nightmares on Wax predstavlja mini-dokumentarac “Carboot Soul - Live at The Royal Festival Hall”

Nightmares on Wax predstavio je trailer za svoj novi mini dokumentarac Carboot Soul Live at The Royal Festival Hall. Film se očekuje 22. kolovoza, režirao ga je Pedro Takahashi a producirali su ga Friend London i Fred Qvortrup.

Dokumentarac nudi intiman pogled na kreativno putovanje iza žanrovskog, legendarnog albuma i dva rasprodana nastupa, u londonskom Royal Festival Hallu 19. travnja 2024.

Nightmares on Wax, odnosno George Evelyn, dosljedno je na čelu suvremene glazbe, neprimjetno miješajući electronicu, jazz, hip-hop, techno, dub, funk i soul. Album Carboot Soul ostaje kamen temeljac N.O.W.-a, koji već 25 godina privlači publiku svojim bezvremenskim zvukom. Ovo remek-djelo sadrži nezaboravne doprinose glazbenika kao što su Chris Dawkin, Hamlet Luton, Bruce Wood, Robin Taylor-Firth i Sarah Winton.

S nastupima u Royal Festival Hallu Nightmars on Wax je proslavio su 25. godišnjicu tog albuma. Projekt je okupio vizionarske talente Evelyn, glazbenog direktora i nagrađivanog skladatelja Tommyja Evansa i Matta Robertsa, koji je nadgledao orkestraciju i aranžman. Trailer dokumentarca o tom jedinstvenom događaju kao i o legendarnom albumu pogledajte u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...