Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Ništa od Ibize ove sezone - klubovi ostaju zatvoreni!

Uredbom vlade odlučeno je da se klubovi neće otvarati ove 2020., a izgledno je da će biti zatvoreni i dio 2021. godine

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 18 June 2020
Ništa od Ibize ove sezone - klubovi ostaju zatvoreni!

Klubovi na Ibizi neće se otvarati ove godine.
Diario de Ibiza prenosi da bi klubovi mogli ostati zatvoreni i dijelom 2021. ili sve dok se ne nađe cjepivo protiv koronavirusa. Udruge noćnih klubova lobirale su da se omogući otvaranje klubova makar pred kraj sezone 2020. uz pridržavanje mjera socijalne distance i povećanim higijenskim mjerama, ali Balearska vlada isključila je bilo kakve klupske aktivnosti ove godine.

A do nedavno su stvari izgledale optimistično za Ibizu, kad je potvrđeno da će se turistima dopustiti putovanje na otok od srpnja, pa je Ibiza Rocks najavila niz pool partyja uz određene mjere distanciranja od 1. srpnja. Amnesia je čak počela prodavati ulaznice za svoj closing party u listopadu, a nekoliko promotora i DJ-a predvidjelo je za Mixmag UK da će se clubbing u nekom obliku ipak održati.

Ushuaïa i Hï Ibiza su prvi veliki klubovi koji su najavili da se neće otvoriti 2020. godine. Na Instagramu su složili zajedničku izjavu koja glasi: “Teškog srca objavljujemo da ovog ljeta neće biti evenata ni na Ushuai i Hï Ibizi. Ovo će očito imati velik utjecaj na sve nas, međutim razumijemo da je to ispravna odluka uzimajući u obzir situaciju koju je uzrokovao COVID-19.”

Dakle, turisti će ovo ljeto moći posjetiti Ibizu, ali kako stvari trenutno stoje - neće moći partijati.

Load the next article
Loading...
Loading...