Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Objavljene nominacije za Nezavisnu novinarsku nagradu Rock&Off

Najviše nominacija ima J.R. August a slijede ga Chui i Porto Morto te The Siids koji su nominirani u kategoriji Electro&Off

  • Mixmag Adria I Foto: Filip Kovačević/Unison
  • 9 January 2020
Objavljene nominacije za Nezavisnu novinarsku nagradu Rock&Off

Na konferenciji za medije održanoj u zagrebačkoj Tvornici kulture otkrivene su nominacije za drugu Nezavisnu novinarsku nagradu Rock&Off. Pjevač i pijanist J.R. August osvojio je pet nominacija, a slijede ga jazz projekt Chui, zagrebački Porto Morto te riječki duo The Siids s po četiri nominacije.

Overflow brani rockerske snage s tri nominacije, koliko su također dobile i Aklea Neon te Sun U. Među nominiranima su i prošlogodišnji dobitnici Detour, Vojko V, Jonathan te The Strange, kao i Irena Žilić, Goran Bare & Majke, Kandžija, Sacher, Pavle Miljenović, Toni Starešinić, U pol' 9 kod Sabe, Valentino Bošković, Urban & 4 te Z++.

Stručni žiri sastavljen od 77 novinara i medijskih djelatnika iz čak 40 različitih medija koji već niz godina sustavno prate i usmjeravaju domaću glazbu odabrali su najbolje glazbenike u Hrvatskoj u dva kruga glasanja. Kategorije Nagrade Rock&Off su: Album godine, Pjesma godine, Veliki prasak, Koncertni izvođač godine, te izvođači godine u žanrovskim kategorijama "Rock&Off", "Pop&Off", "Rap&Off", "Elektro&Off" te "Jazz&Off". Za drugu Nezavisnu glazbenu novinarsku nagradu Rock&Off pristiglo je preko 400 prijava te pred žirijem nije bilo lagan posao.

Sve detalje o nominacijama mogu se naći na službenim stranicama Rock&Off-a a tko su pobjednici druge Nezavisne novinarske nagrade Rock&Off saznat će se 30. siječnja ove godine na završnoj dodjeli u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Load the next article
Loading...
Loading...