Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Novo izdanje live stream partyja u režiji Desperadosa i elrowa

Ove nedjelje u sklopu Home Sessionsa glazbu puštaju Yousef i Mele

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 17 April 2020
Novo izdanje live stream partyja u režiji Desperadosa i elrowa

Nakon uspješna prva dva izdanja live stream partyja u režiji Desperadosa i elrowa, ove će se nedjelje održati novo izdanje partyja elrow Home Sessions powered by Desperados.

Prisjetimo se, Desperados i elrow ujedinili su se kako bi virtualno oživjeli party duh svojih fanova diljem svijeta. Ideja je da se kroz live stream nastupe party baklja prenese dalje i u ovim trenucima kad su partijaneri odvojeni od plesnog podija. Spomenuti partyji spajaju ludu energiju s kućnom atmosferom i tako pružaju svima sat i pol distrakcije u brzom ritmu i pod ravnanjem međunarodnih elrow DJ zvijezda.

Među DJ-evima zaduženim za dobru glazbu i atmosferu su DJ-ica Viviane Casanova, Technasia, talijanski DJ i producent Marco Faraone, zatim Yousef, DJ i producent Dennis Cruz iz Španjolske te brojni drugi talentirani glazbenici. Iz njihovih dnevnih boravaka dolazi eklektična žanrovska mješavina elektroničke glazbe - deep house, tech house i techno. Čak i u ovim vremenima, može se napraviti dobar party.

Live streamovi održavaju se na elrow Facebook profilu svake nedjelje u 16h (CET) od 5. travnja pa sve do nedjelje 26. travnja 2020., a fanovi nakon nastupa mogu napraviti i party reprizu ako zaprate elrow i Desperados na društvenim kanalima.

Diederik Vos, globalni brand direktor za Desperados je rekao: “Party nema konkurenciju kad se radi o društvenom povezivanju za kojim toliko žudimo tijekom društvenog distanciranja. Plesanje je dio našeg DNA, a Desperados je odlučio stvoriti party prigodu u kojoj će ljudi moći uživati iz sigurnosti svog doma. U suradnji s elrowom donosimo novu definiciju party iskustva s plesnim podijem razlomljenim na komadiće diljem svijeta - komadiće zvane naši dnevni boravci.”

Kreativni direktor za elrow, Jo Vidler, dodaje: “Dok svi nastoje uloviti korak s novom svakodnevicom, u domove naših fanova diljem svijeta htjeli smo unijeti malo elrow čarolije. S Desperadosom smo suradnju započeli još 2017. i od samog početka dijelimo istu strast, a to je kreiranje neočekivanih iskustava za partijanere diljem planete. Zahvaljujući našem udruživanju u svrhu ovih virtualnih koncerata party se nikad neće zaista završiti. Tako ćemo na najbolji mogući način pomoći svima da se priviknu na novu životnu dinamiku.“

Load the next article
Loading...
Loading...