Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Techno trailer 2021. godine

Ako je suditi prema novogodišnjem partyju u Steelu, uz imena kao što su Insolate, Adoo, Tomo In Der Muhlen, Marin Biocic, Driverr - čeka nas dinamična i progresivna godina

  • Mixmag Adria I Foto: Shooting Like Pablo/Steel Press
  • 25 January 2021
Techno trailer 2021. godine

Novogodišnji dočeci nikad nisu bili samotniji od ovogodišnjih. Prazne ulice i skromne kućne proslave kao da su nastojale poručiti toj otužnoj 2020. da ju se ne isplati ni ispraćati, dok je u odnosu na Novu 2021. sve nabrojeno bio izraz neke širom usvojene skepse. Upravo nekako u to vrijeme, društvene mreže je obišla “forvarduša” u kojoj su prije dočeka dugo očekivane Nove godine ipak svi prvo željeli pogledati trailer za 2021. Sigurno je sigurno ili ziher je ziher, reklo bi se.

Jasno je kako takav trailer nije moguće snimiti a kamoli prikazati, no mogli bismo reći kako je kao dostojna zamjena za trailer 2021. mogao poslužiti prijenos novogodišnjeg techno dočeka iz rovinjskog kluba Steel, streaman na HRT-ovom YouTube kanalu. Naime, ako je suditi po izvedbama istaknute plejade domaćih DJa - Insolate, Adoo, Tomo In Der Muhlen, Marin Biocic, Driverr – čeka nas dinamična i progresivna godina koja će 2020 zauvijek pospremiti tamo gdje joj je mjesto – u zaborav. Sedam sati svirke simbolično je označilo novo doba usmjereno na neke nove generacije, novu publiku i novo normalno, a nacionalnu je televiziju prikazalo u posve novoj ulozi promicatelja suvremenih glazbenih trendova, što zaslužuje svaku pohvalu.

Ovo potonje bilo je vidljivo i iz komentara na kanalu kojima se tisuće pratitelja zahvalilo na besplatnom streamu. Neki od njih imali su potrebu napisati da su na beatove iz Steela plesali i skakali cijelu noć u svojim dnevnim boravcima. Pritom su vjerojatno žmireći zamišljali techno ambijent Steela i poželjeli da osjete ono što nam svima nedostaje – gužvu na plesnom podiju, prisustvo drugih ljudi, piće koje se slijeva niz osušeno grlo u pauzi plesanja i skakanja. Sigurni smo da će se većini u ovoj Novoj godini koja je pred nama te želje i ostvariti. Ekipa iz Steela pokazala je da čekaju kao zapete puške da korona konačno dopusti technu da nastavi biti ono što je bio i do sada – globalna glazbena pandemija.

A kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku!

INSOLATE:

ADOO:

TOMO IN DER MUHLEN:

DRIVERR:

MARIN BIOCIC:

Load the next article
Loading...
Loading...