Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Odgođen Defected, prebačen u novi termin, od 5.-10. kolovoza 2021.

Ujedno je otkazana i cijela festivalska sezona u The Garden Resortu u Tisnom, znači i Dimensions i Outlook

  • Mixmag Adria I Foto: Defected i Tim Buiting
  • 30 April 2020
Odgođen Defected, prebačen u novi termin, od 5.-10. kolovoza 2021.

Na žalost, dolazi još jedna potvrda o otkazivanju festivala uslijed posljedica pandemije koronavirusa. Defected Croatia, festival namijenjen svim ljubiteljima profinjenog house hedonizma, koji se trebao održati od 6.-11. kolovoza u Graden Resortu u Tisnom na Murteru, prebačen je na iduću godinu. Novi termin održavanja je od 5.-10. kolovoza 2021. a lokacija ostaje ista.

Inače su na ovogodišnjem Defectedu trebala nastupati vodeća svjetska imena ovog žanra, među kojima su bili i Armand van Helden, Gorgon City, Derrick Carter, Honey Dijon, Joey Negro, Kenny Dope, Nightmares on Wax, Purple Disco Machine, Horse Meat Disco, Todd Terry, Dimitri From Paris, Eats Everything, Jayda G, Roger Sanchez... Live nastupe su trebali održati Crazy P te Inner City a naše je boje, već petu godinu za redom, trebao braniti Blacksoul.

Cijelu izjavu Simona Dunmorea o odluci odgode Defecteda, možete pročitati - ovdje.

Ovoj vijesti valja nadodati i to da se u zbog trenutne pandemije koronavirusa, odgađa i cijela festivalska sezona u The Garden Resortu u Tisnom, odnosno da se prebacuje na 2021. godinu.

“Svi smo pomno promatrali situaciju tijekom proteklih tjedana, nadajući se da postoji šansa za povratak normalnom životu u srpnju. Ipak, postalo je jasno da će se mjere lokalnih vlada, zabrane međunarodnih putovanja i velikih okupljanja nastaviti u idućim mjesecima, zbog čega nemamo izbora nego donijeti ovu tešku odluku”, izjavio je Nick Colgan iz Gardena.

Dakle, osim festivala Defected Croatia, neće se održati ni ostalih šest festivala koji su se trebali održati u Tisnom. Hospitality On The Beach, Love International, SunceBeat, Outlook Origins, Dimensions i Dekmantel Selectors odgađaju se, a novi datumi su već rezervirani za iduću godinu.

Hospitality On The Beach: 8. - 12. srpnja 2021.

Love International: 14. – 20. srpnja 2021.

Suncebeat: 22. – 28. srpnja 2021.

Outlook Origins: 29. srpnja– 2. kolovoza 2021.

Dimensions: 12. - 16. kolovoza 2021.

Dekmantel Selectors: 26. - 31. Kolovoza 2021.

Load the next article
Loading...
Loading...