Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Crazy Island Festival odgođen je za 2021. godinu

Zbog trenutne epidemiološke situacije te kako bi mogli osigurati zdravlje posjetitelja, organizatori Crazy Island festivala odlučili su ga prebaciti na iduću godinu

  • Mixmag Adria I Foto: Crazy Island Press
  • 15 July 2020
Crazy Island Festival odgođen je za 2021. godinu

Teška epidemiološka situacija, zbog koje organizatori Crazy Island Festivala ne žele riskirati ugroziti zdravlje svoje publike, dovela je do odgode prvog izdanja festivala. “Nismo htjeli izgubiti nadu, neki od nas su živjeli na stranicama lokalnih stožera kojima smo svakodnevno dosađivali s pitanjima. Ali, na kraju, zdravlje publike dolazi ispred svega.“, rekli su nam organizatori festivala.
Htjeli smo napraviti najluđi festival na sjeveru Hrvatske. Dati ljudima raznih pozadina i ideja mogućnost da dođu na istu valnu duljinu i da se svi skupa zabavimo ta dva dana. Žao nam je što je došlo do toga da moramo napraviti tu odgodu, ali u ovoj situaciji su takve odluke nužne. Na kraju dana, kolovoz 2021. će doći jako brzo, a sigurni smo da ludilo neće tako lako prestati”, poručili su organizatori.

Crazy Island Festival trebao se održati po prvi put ove godine, 7. i 8. kolovoza na Otoku Mladosti u Ludbregu. Program je već bio spreman, izvođači poput Plastik Funka, Noela Hollera, Lukasa Innemanna i Lorenza bili su spremni zapaliti publiku u centru svijeta. Organizatori nam poručuju da će iduće godine nastaviti razvijati ovu priču, dovesti još neka zvučna imena i pokazati da nisu samo neka lokalna zabava, već jedan ozbiljan festival.
Sve kupljene ulaznice za ovu godinu vrijediti će i za iduću. Datum održavanja festivala ostati će prvi vikend u kolovozu, tako da već sad znate kad nas možete očekivati! Povrat novaca za ulaznice možete ostvariti do 15.8., na prodajnom mjestu na kojem ste ulaznice kupili. Javite nam se na [email protected] ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja vezanih za ulaznice. Ili ako nas samo želite pozdraviti!”

Load the next article
Loading...
Loading...