Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Tomorrowland Winter otkazan zbog korone, čeka se i službena potvrda otkazivanja Ultra Miami festivala

Iz istog razloga se neće održati ni Beat Hotel Marrakech

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 6 March 2020
Tomorrowland Winter otkazan zbog korone, čeka se i službena potvrda otkazivanja Ultra Miami festivala

Otkazan je Tomorrowland Winter 2020. Naime, francuska vlada odlučila se na taj potez zbog straha od širenja korona virusa, službeno nazvanog COVID-19. Na službenim stranicama festivala napisali su: “Francuska vlada poduzima drastične mjere u vezi virusa COVID-19. Stoga su se odlučili na otkazivanje velikih događanja, koja okupljaju ljude različitih nacionalnosti u zatvorenim prostorima kao i na festivalskim lokacijama.”

Tomorrowland Winter se trebao održavati od 14. do 21. ožujka u odmaralištu Alpe d'Huez. Samo skijalište ostat će otvoreno i u potpunosti funkcionalno za sve posjetitelje, ali glazbeni festival, na kojem su, među ostalim, trebali nastupati Charlotte de Witte, Martin Garrix i Solardo, neće se održati.

Iz istog razloga neće se održati ni Beat Hotel Marrakech, a iako se još čeka službena potvrda, sve je izglednije da neće biti ni Ultra Miami festivala.

Naime, prema pisanju Miami Heralda, još je u srijedu ujutro održan sastanak između nekoliko čelnika Miamija te predstavnika Ultre kako bi se odlučilo hoće li se festival održati kako je planirano između 20. i 22. ožujka. Iako još uvijek nije stigla službena izjava Ultra Music Festivala, jedan od članova komisije, Manolo Reyes, rekao je za novine da je “donesena odluka o otkazivanju”.

Load the next article
Loading...
Loading...