Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Berghain otkazao sve evente zbog korone, odgođena i Coachella; u Hrvatskoj ništa od Porina i Nagrade Status

Sve je više događanja koji su otkazani ili odgođeni zbog pandemije korona virusa

  • Mixmag Adria I Foto: Mixmag
  • 12 March 2020
Berghain otkazao sve evente zbog korone, odgođena i Coachella; u Hrvatskoj ništa od Porina i Nagrade Status

Berghain, jedan od najistaknutijih noćnih klubova u Berlinu, otkazao je događaje do travnja zbog korona virusa. Iz kluba poručuju kako će otkazati sva događanja njihove vlastite produkcije do proljeća zbog tekuće pandemije COVID-19.
Berghain je odluku donio “u najboljem zdravstvenom interesu naših zaposlenika, artista i gostiju”, te su zaključili kako se nadaju da će nastaviti s održavanjem evenata nakon 20. travnja.
Oni su još jedni u nizu koji su se odlučili na otkazivanje ili barem odgodu održavanja evenata. Tako su primjerice Disclosure i Underworld otkazali turneje po Europi i Sjevernoj Americi, isto su učinili i Metronomy a odgođen je i Miami Winter Music Conference.
I organizatori Coachella festivala također su se oglasili s informacijom da prebacuju održavanje festivala na listopad ove godine, pa će Frank Ocean, Travis Scott, Koffee, Caribou, Black Coffee, Yaeji i ostali nastupati u periodu od 9.-11.10 te 16.-18.10.

I u Hrvatskoj se svakodnevno otkazuju koncerti i ostala događanja kao, primjerice, ZagrebDox ili Dani komunikacija a objavljeno je i kako se do daljnjega odgađa Porin kao i dodjela Nagrada Status.

Load the next article
Loading...
Loading...