Menu
Home Novosti Menu
Premieres

Premijera: Outcome i Lawrence Klein udružili snage za novo izdanje na MoBlack Records

Poslušajte afro-house dragulj "Cosmos", s EP izdanja "Theory of Cosmos"

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 4 November 2019
Premijera: Outcome i Lawrence Klein udružili snage za novo izdanje na MoBlack Records

Splitski kolektiv Outcome i šibenski DJ Lawrence Klein udružili su snage u kreiranju odličnog afro-house EP-a, naslova "Theory Of Cosmos", koji će biti objavljen ovog petka 8. studenog. Upravo s tog EP-a premijerno predstavljamo "Cosmos", jednu od dvije nove stvari koje će se naći na navedenom izdanju!

Materijal je snimljen ove godine u opuštenom ambijentu studija Simulation Recordsa kao težnja autora da kombiniranjem snažnih melodija i afro drumova stvore konceptualni EP kojim će svoje svježe radove na najbolji način predstaviti publici europskih i svjetskih klubova.

Svoju 'kozmičku teoriju' novog EP izdanja slikovito objašnjavaju i sami autori, Outcome i Lawrence Klein: "Cosmos je svemir, a Andromeda spiralna galaksija. Ritam je beskonačna vibracija od koje je satkan svemir, a melodija jezik kojim komuniciramo s nepresušnim vrelom kozmičke kreacije. Svaki put kada uđemo u studio postajemo iznova svjesni koliko je beskonačan taj svemir glazbene kreacije i koliko smo sretni što živimo u vremenu iznimnog tehnološkog napretka koji omogućava da crpimo iz njega ideje i pretačemo ih u emociju rasplesanih fanova".

Izdanje će biti objavljeno 8. studenog, pod okriljem priznate talijanske etikete MoBlack Records, a trenutno su dostupne prednarudžbe putem Beatport i Traxsource platformi.

U nastavku premijerno poslušajte "Cosmos".

Load the next article
Loading...
Loading...