Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Outlook: Oproštaj s tvrđavom Punta Christo

Uskoro kreće zadnje izdanje najvećeg europskog festivala bass glazbe i soundsystem kulture koje će se održati u Puli

  • Mixmag Adria I Foto: Pozitivan ritam press
  • 27 August 2019
Outlook: Oproštaj s tvrđavom Punta Christo

Najveći europski festival bass glazbe i soundsystem kulture, Outlook festival, posljednji će se put održati na lokaciji u Puli, točnije u tvrđavi Punta Christo i to od 5. do 9. rujna ove godine.

Kako bi posljednje izdanje festivala u Istri ostalo u što duljem sjećanju, organizatori su se pobrinuli za bogati program koji kreće već 4. rujna s koncertom otvorenja u pulskoj Areni. Otvorenje će uveličati Mala & The Outlook Orchestra, jedan od najbitnijih autora u modernoj bass glazbi, čija kreativnosti i utjecaj ne jenjavaju niti nakon 20 godina na sceni.

Pridružit će im se i legenda drum'n'bassa Andy C, reper Loyle Carner, Shy FX i njegov Ragamuffin Soundsystem, miljenici festivalske publike Gentleman's Dub Club te zvijezda u usponu Flohio. Nakon toga festival seli na čarobnu tvrđavu Punta Christo gdje će se u četiri dana izmijeniti preko 300 bass glazbenika iz cijelog svijeta. Chase & Status, Bugzy Malone, Goldie, Kabaka Pyramid, Flava D, DJ Zinc, My Nu Leng, Dread MC, Grooverider, LTJ Bukem, Calibre, Randall, dBridge, Egoless, Filip Motovunski, Kali Fat Dub, Billain, Digitron te Dr.Obi & Anja G. samo su neki od njih.

Ulaznice za koncerte otvorenja, kao i za festival, po cijenama za posjetitelje iz Hrvatske i regije mogu se naći u Entrio sistemu, i na svim Entrio prodajnim mjestima.

Load the next article
Loading...
Loading...