Menu
Home Novosti Menu
Festivali

Outlook i Dimensions - nove lokacije, datumi, ime i koncept

Festivali će se održati u srcu ljeta na Tvrđavi svetog Mihovila, u uvali The Garden Resorta u Tisnom te na terasi diskoteke Barbarella

  • Mixmag Adria I Foto: Pozitivan ritam Press i Marko Obradović Edge
  • 9 October 2019
Outlook i Dimensions - nove lokacije, datumi, ime i koncept

Velike promjene najavljuju organizatori festivala Dimensions i Outlook. Naime, nakon, kako kažu, nezaboravnog desetljeća provedenog na Tvrđavi Punta Christo pokraj Pule, Dimensions Festival i Outlook Festival plove prema jugu, u središnju Dalmaciju. Periodi održavanja festivala također je novi - sljedeće izdanje festivala dogodit će se u samom vrhuncu ljetne sezone, od kraja srpnja do sredine kolovoza. Prva imena koja će nastupiti biti će objavljena uskoro, kao i početak prodaje prvih regionalnih ulaznica tzv. ranograbilica.

Iz organizacije poručuju da će se festivali odvijati na tri lokacije: na zadivljujućoj Tvrđavi svetog Mihovila, izgrađenoj na litici iznad središta grada Šibenika, zatim, u prekrasnoj uvali The Garden Resorta u Tisnom te na otvorenoj terasi diskoteke Barbarella, gdje će nezaboravne cjelonoćne zabave biti pogonjene moćnim Sinai Sound Systemom.

Za Outlook festival je također otkrivena i promjena u nazivu i konceptu, pa smo tako dobili Outlook Origins, novo ime koje obećava povratak izvornim korijenima i temeljima na kojima je izgrađeno najveće svjetsko slavlje sound system kulture.

Outlook Origins će se događati od 30. srpnja do 4. kolovoza, dok će Dimensions uslijediti nakon toga, od 13. do 18. kolovoza.

Oba događaja pokrenula su nova, uzbudljiva poglavlja u svojim pričama, koja će se iduće godine odigrati u izrazito intimnom okruženju. Više detalja mogu se naći na stranicama Dimensionsa i Outlooka.

Load the next article
Loading...
Loading...