Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Pannonian Challenge 2022

Tradicionalni osječki događaj održat će se od 15. do 19. lipnja

  • Mixmag Adria I Foto: Pannonian Challenge
  • 14 June 2022
Pannonian Challenge 2022

23. izdanje Pannonian Challengea održat će se, na više lokacija u Osijeku, od 15. do 19. lipnja. Glazbeni dio - DJ program održavat će se u dvorištu Galerije Kazamat, na osječkoj Tvrđi te u Skate Parku - SRC Copacabani.

U srijedu,15.lipnja, nastupaju Elena Mikac, Umbo i Vladimir Božić, u četvrtak su na rasporedu PEZNT, Pips i Goran Kolak, u Kazamatu te Phrasal u Skate Parku, dok u petak, u Kazamat stiže Tensal, gost iz Madrida, pored Insolate i Phrasala te Marushka u Skate Parku. U subotu, posljednje večeri DJ programa, u Kazamatu gostuju Richard Zepezauer iz Berlina te DJ Evan b2b Fusion iz Rovinja, a u Skate Parku glazbu bira Sly.

Ulaz u Skate park je svih dana festivala besplatan, baš kao i ulaz u dvorište Kazamata na glazbeni program u srijedu, dok će se ostalih dana naplaćivati po: četvrtak 30 kuna, petak 40 kuna, subota 50 kuna. Cijena festivalske karte koja vrijedi za sve dane je 90 kuna, a kupnja ulaznica bit će moguća samo na mjestu događanja.

Kompletan raspored i satnicu svih događaja ovogodišnjeg Pannonian Challengea provjerite na službenoj web stranici i Facebook fan pageu...

Load the next article
Loading...
Loading...