Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Paul Kalkbrenner nas vodi iza kulisa snimanja videa za “Parachute”

Pogledajte kako je nastao hvaljeni video njegovog novog singla

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 24 September 2020
Paul Kalkbrenner nas vodi iza kulisa snimanja videa za “Parachute”

S preko 1,5 milijuna pregleda, glazbeni video “Parachute” techno zvijezde Paula Kalkbrennera, prikazuje djelić nadrealističkog optimizma smještenog u brutalistički stambeni kompleks u Kijevu.

Paul Kalkbrenner je umjetnik poznat po pomicanju granica između svog glazbenog stvaralaštva i vizualnih medija. Odigrao je glavnu ulogu u kultnom dugometražnom igranom filmu “Berlin Calling”, za koji je napisao i soundtrack, koji je ostvario platinastu prodaju. Njegovi glazbeni spotovi uključuju trodijelnu epsku seriju Florian, u suradnji s Droga5, a nedavno se spojio i s hvaljenom sibirskom redateljicom Taisiom Deevom.

Kalkbrennerov rad s Deevom ponovno oživljava ono što glazbeni video može biti; njezino maštovito, fantastično pripovijedanje savršeno je upakiralo Kalkbrennerov bujni, moćni techno, što dokazuje i njezin debitantski video za Paula, nominiran za nagradu Part Twelve. Deevina vizija najnovijeg Kalkbrennerovog singla, “Parachute” odlično prikazuje nadu i očaj kroz koje je svijet prošao ove 2020. te, iznad svega, našu kontinuiranu želju za ljudskom vezom.

Pogledajte kako je Taisia Deeva napravila video te kako su izveli sve stuntove bez upotrebe green screena.

Load the next article
Loading...
Loading...