Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Peggy Gou i Lenny Kravitz imaju zajedničku stvar, 'I Believe In Love Again'

Singl bi se trebao naći na Peggynom nadolazećem debi albumu koji će izaći sljedeće godine

  • Mixmag
  • 10 November 2023
Peggy Gou i Lenny Kravitz imaju zajedničku stvar, 'I Believe In Love Again'

Peggy Gou je objavila novi singl 'I Believe In Love Again' s R&B ikonom Lennyjem Kravitzom. Pjesma je izašla preko XL Recordings, a trebala bi se naći na Peggynom nadolazećem debi albumu koji će izaći 2024. godine.

Govoreći o pjesmi u priopćenju za javnost, Peggy Gou je otkrila: “90-e su imale tako veliki utjecaj na moju glazbu. Ljudi znaju za moju ljubav prema dance/house/rave sceni iz tog vremena, ali uvijek sam bila velika obožavateljica R&B-a, a također i velika obožavateljica Lennyja.” Nastavila je: “Beskonačno sam slušala njegov album '5' iz 1998. - moj osobni favorit - ali cijela njegova diskografija je sjajna, potpuno bezvremenska. Došao je u studio i pretvorio glavni vokal u magiju, ubacio tekst i stvorio taj nevjerojatan gitaristički riff. 'I Believe In Love Again' snažna je poruka pozitivnosti i nade i nadamo se da će svi to osjetiti kada čuju pjesmu.”

Kako bi proslavila novi singl, Peggy je otišla na ulice Seoula na pop-up event na kojem se tijekom dana u Itaewonu prodavao ekskluzivni merch, prije after partyja u Yongsan mjestu FERMENTS uz njezin DJ set.

Poslušajte 'I Believe In Love Again' u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...