Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Peggy Gou: "Studijski album? Teško uz ovaj moj ludi raspored. Nisam robot!"

Korejska umjetnica predstavila video za singl "Starry Night" te Zaneu Loweu otkrila planove za debi album

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 27 July 2019
Peggy Gou: "Studijski album? Teško uz ovaj moj ludi raspored. Nisam robot!"

Peggy Gou gostovala je u emisiji Zanea Lowea na Apple Music Beats 1, u kojoj je otkrila sve detalje o novom videu za njezin hit singl "Starry Night", kao i planove za novi album.

Spomenuti video režirao je filmaš i fotograf Jonas Lindstroem, sniman je u Južnoj Koreji, a prikazuje sporadičnu i lijepo koreografiranu priču o osjećaju života u euforičnim trenucima plesa. U spotu se, uz Peggy, pojavljuje i međunarodna zvijezda Yoo Ah In, glavni glumac u nagrađivanom južnokorejskom filmu "Burning".

"Htjela sam snimiti nešto što će te natjerati da plešeš kao da te nitko ne gleda", objašnjava Peggy. "Došli smo do te ideje, dobro smo je istražili i onda je Lindstroem pronašao Ganggangsullae, stvarno stari, tradicionalni južnokorejski ples koji su nekada izvodili pod mjesečinom kako bi donijeli sretnu Novu Godinu i slično. Dakle, iskreno rečeno, ideja je Lindstroemova zasluga, ali cilj je bio zajednički - postići da se svatko želi osjećati živim i da su glazba i ples ono što povezuje ljude."

Osim toga, Peggy je otkrila i planove za objavljivanje svog dugoočekivanog debi albuma:

"Govorila sam sama sebi da je ovo godina kad ću objaviti album, ali znate što? S ovim mojim ludim rasporedom… to nije moguće, ja nisam robot. Obećala sam se da ću krenuti sa snimanjem u rujnu, kako spada i kad bude gotovo, bit će. Ne znam koliko će to trajati jer znam nešto snimiti, onda kad to kasnije preslušavam mislim kako je sve sranje i više mi se ne sviđa… Ukratko, može se album snimiti za manje od godinu dana, ali prilično sam sigurna da će mi trebati više od godinu i to samo zato što bih htjela uz album pripremiti i live set."

Pogledajte teaser za video "Starry Night" (cijeli video dostupan je samo preko Apple Musica).

Load the next article
Loading...
Loading...