Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Pet razloga zašto posjetiti BEONIX Music Festival

Festival će se održati u gradu Limassolu, od 22. do 24. rujna

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 14 September 2023
Pet razloga zašto posjetiti BEONIX Music Festival

BEONIX Music Festival je elektronički showcase festival koji se održava u prostorijama nekadašnje tvornice vina ETKO, u ciparskom turističkom gradu Limassolu, od 22. do 24. rujna.

Ovogodišnje izdanje donosi tri, žanrovski određene, festivalske pozornice, a predstavljamo, ukratko i pet headlinera koji vam jamče odličnu zabavu na Cipru: Black Coffee, Stephan Bodzin, Oliver Huntemann, Maceo Plex i Innellea...

Black Coffee

Nkosinathi Innocent Maphumulo, poznatiji pod umjetničkim imenom Black Coffee, južnoafrički je DJ, producent i tekstopisac. Vodeće je ime globalno popularnog afro house žanra, a 2022. je osvojio i nagradu Grammy, u kategoriji najboljeg albuma plesne i elektroničke glazbe, za svoj sedmi album ''Subconsciously''. Nastup Black Coffeea očekuje vas 24.09., na glavnoj pozornici Beonixa...

Stephan Bodzin (live)

Stephan Bodzin veteran je njemačke techno i trance scene. Kao DJ i producent prisutan je na međunarodnoj sceni od početka 2000-ih. Vlasnik je etikete Herzblut Recordingsa koju je osnovao 2007. Njegov live act očekuje vas 22.09. na glavnoj pozornici Beonixa.

Oliver Huntemann

Huntemann je, dugi niz godina, jedan od vodećih predstavnika hamburške techno scene. Bliski je suradnik Stephana Bodzina s kojim je objavio niz uspješnih izdanja pod raznim pseudonimima. 2014. je osnovao izdavačku kuću Senso Sound. Oliver Huntemann će nastupiti 23.09. u Hangaru Beonix festivala...

Maceo Plex

Eric Estronel aka Maceo Plex ili Maetrik dolazi iz Texasa i, posljednjih je 10-ak godina, jedno od vodećih imena na svjetskoj DJ sceni. Njegov glazbeni dijapazon seže od deep i progressive housea, do electra i techna, kao i brojna uspješna izdanja za prestižne kuće, poput Crosstown Rebelsa, M_nusa ili Drumcodea. Mace Plex nastupa na glavnoj pozornici Beonixa, 22.09.

Innellea

Innellea je glazbeni projekt iz Minchena, iza kojeg stoji Michael Miethig, a pokrenuo ga je 2017. s bratom Danielom. Od 2019. Michael je ostao jedini autor i izvođač Innellea, a otad je napravio i zaokret u glazbenom izričaju, krećući se od techna prema nešto melodičnijem zvuku. Innellea nastupa 23.09. na glavnom Beonix stageu.

Kompletan programski raspored po festivalskim danima, kao i pretprodaja ulaznica, nalaze se na službenim stranicama festivala.

Load the next article
Loading...
Loading...