Menu
Home Novosti Menu
Premieres

Premijera: S "Japanese Disco" PEZNT nastavljaju predstavljati album prvijenac

Poslušajte house-poslasticu koju su kreirali u suradnji s Chicago ikonom Jamesom Curdom i talentiranim vokalistom Nah Manom

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 26 August 2019

Pred kraj ljetnih mjeseci i nakon niza izvrsnih gigova, koji su uključivali nastupe na Defected Croatia te neposredno prije Fatboy Slima u Šibeniku, PEZNT predstavljaju novu pjesmu! Riječ je o "Japanese Disco", još jednoj house poslastici kojom nam Blacksoul i Mark de Line nastavljaju predstavljati svoj iščekivani debitantski studijski album.

"Kao dugogodišnji fanovi Jamesa Curda i njegovog Greens Keepers projekta iz Chicaga bila nam je velika čast odraditi ovu kolaboraciju zajedno s talentiranim vokalistom Nah Manom, koji isto dolazi iz Chicaga. Poprilično neobičan i futurističan song, ali vrlo efektivan na plesnim podijima gdje god bi ga pustili. Reakcije koje smo dobili svaki puta su bile izvrsne i vjerujemo u potencijal istog" otkrili su nam PEZNT.

S obzirom na pozitivne reakcije na pjesmu, ne čudi što su upravo nju odabrali kao drugi singl s albuma "Paid In Full", koji će službeno biti objavljen 1. studenog ove godine, putem Blacksoul Music etikete.

Pjesma "Japanese Disco" bit će dostupna u tri verzije - Upgrade Mix & Radio Edit te Club Mix, koje će od 30. kolovoza biti ekskluzivno dostupne putem Traxsourcea, gdje je trenutno moguć i pre-order. Službena objava na svim digitalnim glazbenim platformama slijedi 13. rujna.

Load the next article
Loading...
Loading...