Menu
Home Novosti Menu
Esencijalno

Esencijalno: PEZNT objavili album prvijenac

Debitantski album "Paid In Full" dostupan je putem svih digitalnih glazbenih platformi

  • Mixmag Adria I Foto: Shooting Like Pablo, Dalibor Talajić
  • 29 November 2019
Esencijalno: PEZNT objavili album prvijenac

Debitantski album ponajboljeg regionalnog house projekta PEZNT ugledao je svjetlo dana! Od ovog petka, 29. studenog na svim digitalnim glazbenim platformama dostupan je njihov iščekivani album prvijenac "Paid In Full" - šarolika groove, disco, soul i hip-hop glazbena poslastica umotana u svjetsku house produkciju, a objavu će večeras proslaviti i nastupom u zagrebačkom Johann Francku. U nastavku pronađite sve detalje o albumu, koji ovom prigodom preporučamo kao Esencijalno izdanje!

"Ovo nije standardni house album, već kombinacija glazbe koju volimo slušati i stvarati. Album je poprilično emotivno, kompleksno i zahtjevno djelo te nam je stoga i trebalo preko dvije godine da ga dovršimo - željeli smo da rezultat bude na nivou najbolje svjetske glazbene produkcije, što sam siguran da smo i uspjeli postići", otkriva Blacksoul, idejni začetnik projekta PEZNT.

Standardna verzija albuma "Paid In Full" donosi ukupno deset pjesama, uz niz izvrsnih gostujućih autorskih i glazbenih imena; u radu na albumu su im pripomogli glazbenici Davor "Daga" Devčić i Zvonimir Dusper "Dus" (ujedno i ko-autor dviju pjesama), koji su im omogućili da izdanje bude odsvirano uživo, a ne samo programirano, dok je za mastering zaslužan Gregor Zemljič.

Uz njih, album su kreirali i rapperi, pjevači te autori iz čitavog svijeta - tu je Masta Ace, legenda stare brooklynske škole hip-hopa, Born I, talentirani rapper iz Washington DC-a, kao i njegovi sunarodnjaci Divine Essence, James Curd i Nah Man, zatim Shyam P, londonski vokalist, autor i producent s trenutnom adresom u Dubaiju, danski kantautor Gregers te njegov sunarodnjak, pop/house zvijezda Andy Roda.

Izdanje uz izvrsnu glazbu sa sobom nosi i kreativno vizualno rješenje, za koje je zaslužan jedan od najboljih hrvatskih strip-crtača – Dalibor Talajić, poznat po svom iznimnom radu za Marvelove stripove. Uz naslovnicu, on je ujedno kreirao i čitavo vizualno rješenje fizičkog izdanja koje će krasiti i korice vinilnog formata, što će albumu "Paid In Full" dati i svojevrsnu kolekcionarsku vrijednost.

Povodom objave albuma, PEZNT su gostovali u novoj, 252. epizodi Traxsource LIVE! podcast serijala, te njihov izvrstan mix možete pronaći u nastavku. Album je dakako i dostupan putem Traxsource platforme, a skrećemo pozornost kako platforma ima trenutno aktualnu Black Friday akciju te nudi kupovinu uz 20% discount kod: TRAXGIVING .

Uz digitalnu verziju, album će naknadno biti dostupan i u fizičkom obliku - kao dvostruki vinil te audio-kazeta, a sve to putem etikete Blacksoul Music. Objavu albuma, PEZNT će proslaviti i nastupom u zagrebačkom Johann Francku, u petak 29. studenog, u sklopu novog klupskog programa koji će tada biti premijerno predstavljen.

"Paid In Full" - popis pjesama i gostiju:
01. PEZNT feat Born I - Yours
02. PEZNT & Dus feat Shyam P - Be Somebody
03. PEZNT feat Born I - Doin' My Thing (Album Version)
04. PEZNT feat Shyam P - Need You Now
05. James Curd & PEZNT feat Nah Man - Japanese Disco (Upgrade Mix)
06. PEZNT feat Masta Ace - Bad Girls
07. PEZNT & Dus ft Gregers - Red & Blue
08. PEZNT - Burek
09. PEZNT feat Divine Essence - Deep Down Inside
10. PEZNT feat Andy Roda - Dance On

Load the next article
Loading...
Loading...