Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Vinilno izdanje albuma PEZNT - ''Paid In Full'' u distribuciji putem mreže PDV Recordsa

U distributivnu mrežu PDV-a stiglo novo vinilno izdanje albuma ''Paid in Full'' elektronskog dua PEZNT

  • Mixmag Adria I Foto: PDV press
  • 7 April 2020
Vinilno izdanje albuma PEZNT - ''Paid In Full'' u distribuciji putem mreže PDV Recordsa

"Ovo nije standardni house album, već kombinacija glazbe koju volimo slušati i stvarati. Album je poprilično emotivno, kompleksno i zahtjevno djelo te nam je stoga i trebalo preko dvije godine da ga dovršimo - željeli smo da rezultat bude na nivou najbolje svjetske glazbene produkcije, što sam siguran da smo i uspjeli postići", otkriva Blacksoul, idejni začetnik projekta PEZNT.

Vinilna verzija albuma ''Paid In Full'' donosi ukupno osam pjesama na dva 180 gramska vinila, uz niz izvrsnih gostujućih autorskih i glazbenih imena; u radu na albumu su im pripomogli glazbenici Davor "Daga" Devčić i Zvonimir Dusper "Dus" (ujedno i koautor dviju pjesama), koji su im omogućili da izdanje bude odsvirano uživo, a ne samo programirano, dok je za mastering zaslužan Gregor Zemljič.

Za omot je zaslužan marvelovac Dalibor Talajic a obojao ga je Nikola Čižmešija; obje verzije mogu se pronaći po vrlo atraktivnim early-bird cijenama - ovdje.

''Paid In Full'' - popis pjesama na limitiranom vinilnom izdanju albuma:

1.Yours feat. Born I
2.Toxic Love feat. Gregers
3.Need You Now feat. Shyam P
4.Doin My Thing feat. Born I
5.Red & Blue feat. Gregers and Dus
6.Be Somebody feat. Shyam P and Dus
7.Pelin
8.Bad Girls feat. Masta Ace

Svatko tko kupi ploču i pošalje email s dokazom kupnje na [email protected] dobit će besplatno, u trajno vlasništvo, proširenu verziju albuma u digitalnom obliku...

Valja napomenuti da PDV Records, po dogovoru, raznosi ploče po Zagrebu na vašu adresu ako ste u zoni dostave, a ujedno kod njih možete naručiti i veliki izbor piva i raznih ludorija ali više o tome na njihovim stranicama.

Load the next article
Loading...
Loading...