Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Sve je spremno za ovogodišnji Dimensions

Festival počinje u četvrtak, na novoj lokaciji - The Garden Resort u Tisnom

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 30 August 2021
Sve je spremno za ovogodišnji Dimensions

Ovog četvrtka počinje Dimensions festival na novoj lokaciji, u prekrasnoj uvali The Garden Resorta u Tisnom i na otvorenoj terasi diskoteke Barbarella's.
I ove godine, od 2. - 6. rujna, Dimensions će predstaviti neke od vodećih igrača na sceni; u nastavku pogledajte tko sve nastupa.

Dimensions se uvijek izdvajao zbog nekoliko ključnih razloga: posvećenost uzbudljivom programu, ekskluzivni i premijerni nastupi i ukusna mješavina novih heroja i pravih legendi. S uvijek visokom razinom kvalitete zvuka, motom kako je glazba uvijek na prvom mjestu i kontinuiranim njegovanjem zajednice izdavačkih kuća i klupskih partnera, ove godine obećava još veći raspon glazbenih stilova na četiri pozornice i 12 Boat Paryja!

Festivalske regionalne ulaznice u ograničenoj količini mogu se nabaviti u pretprodaji kroz ticketing sustav Entria, kao i u lancu prodajnih mjesta. Uz festivalske, nedavno su u prodaju puštene i dnevne ulaznice, kao i ulaznice za After Partyje koji će se održati u diskoteci Barbarella's. Festivalska ulaznica ne uključuje Boat Paryje i After Partyje, one se prodaju odvojeno.
Na našem Instagramu, dijelimo dvije ulaznice - kliknite ovdje!

Detaljne informacije možete pronaći - ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...