Menu
Home Novosti Menu
Moda

U trendu: proljetno modno šarenilo

Doznajte koje boje se nose ove sezone

  • Roberta Novosel I Foto: Instagram i Pintarest
  • 19 February 2020
U trendu: proljetno modno šarenilo

Boje su jedna od glavnih tema kada je riječ o proljetnim trendovima, a ove godine modna industrija pripremila je zanimljivije nijanse. Set boja za koje se očekuje da će najviše prevladavati, već se mogu naći u dućanima i online shopovima, stoga počnite kopati i začinite svoje kombinacije. Sigurni smo kako neke od ovih boja već imate u ormaru, a ako nemate, vrijeme je da poradite na tome.

Iako mnogi nisu veliki fanovi narančaste boje, nijansa mandarine osvježit će svaki outfit. Nije prenapadna kao što su neonske boje, već je pristojno upečatljiva, posebno u kombinaciji s crnom bojom. Ako vam je cijeli komad u toj boji previše, odaberite neki sa narančastima detaljima; bilo da su to prugice ili uzorak cvijeća, dat će kombinaciji poseban štih.

Mjesec ljubavi najavio je i očekivajuću boju za proljeće, a to je, naravno, crvena. Ovog proljeća furamo crvenu u nijansi maka koja će plijeniti pažnju gdje god se pojavite. Crvena boja je fenomenalna podloga za kombiniranje klasičnih chic kombinacija pa tako najviše preporučamo jednostavni crveni slip top, crni oversized sako i straight cut crne traperice. Ni modni detalji poput traka za kosu i torbica, nisu loš odabir. Kako god odabrali, crvena je pun pogodak!

Boja koja se provlači zadnjih nekoliko sezona je lila. Ova nježna nijansa možda nije ona za kojom ćemo odmah posegnuti, ali ako se odlučimo za nju, dat će nam dozu šarma. Super se slaže s trapericama, a neopisivo dobro izgleda na suknjama od satena i iskombinirana sa bojama kao što su žuta i baby blue.

Roza boja, točnije hot pink vraća se kao jedan od glavnih trendova! Iako nije boja za poslovni look, odlična je za izlaske i festivalsku sezonu. Bilo da je riječ o pink štiklama, torbici ili bodiju, u njoj ćete se osjećati potpuno mladenački.

Još jedna neobična boja pokucala je na vrata, a radi se o boji pistacije. Tiho se ušuljala na modne piste tijekom zime, a veliki boom očekuje se na proljeće. Ako se pitate kako ju iskombinirati, nemojte se bojati minimalističkog looka i isfurati cijeli outfit u toj nijansi. Tom kombinacijom zasigurno ćete postignuti elegantni izgled, no želite li ipak nešto drugačije, siva i boja čokolade lijepo će se stopiti s ovom nijansom. Ukoliko vam se cijeli komadi ne čine privlačni, mala torbica ili nakit sasvim su dovoljni.

Plava boja dugo nije bila hit stoga je vrijeme da se vrati u naše ormare, osobito nebesko plava nijansa. Jednostavna je za kombiniranje i možete je nositi bilo gdje. Navucite na sebe nebesko plavi sako, bijelu basic majicu, sive traperice i kaubojske čizme i izgledat ćete chic za par minuta. Ukoliko se želite poigrati, vinyl hlače i plavi cardigan odisat će old school vibracijama.

Dolaskom toplih sunčevih zraka, u modu se vraća i žuta boja. Iako neonska žuta zvuči odlično, spremite ju za izlaske i festivale, a za svakodnevni look izaberite pastelni ton. On je odličan za casual kombinacije kao što su žuti sako, bijela majica i maslinaste cargo hlače. Izgledat ćete pomalo opasno, a opet pristojno. Ako ste u potrazi za balonerom, nećete pogriješiti sa žutim kariranim.

Load the next article
Loading...
Loading...