Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Prvi svjetski drive-in rejvovi održavaju se u Njemačkoj

Domaćini su im Club Index u Schüttorfu i World Club Dome u Düsseldorfu

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 4 May 2020
Prvi svjetski drive-in rejvovi održavaju se u Njemačkoj

Prvi svjetski drive-in rejvovi održavaju se u Njemačkoj. Najnoviji party dogodio se ovaj vikend u Schüttorfu, gradu blizu nizozemske granice, a organizirao ga je Holger Boesch, vlasnik lokalnog kluba Club Index. Festivalski stage, opremljen odličnim ozvučenjem i uz prigodni light show, postavljen je na parkiralištu Club Indexa, a na partyju je moglo sudjelovati 250 automobila s maksimalno 2 osobe po vozilu.

DJ-i, među kojima su bili Nitefield, MarvU i Devin Wild, dijelili su svoje snimke dijelova svojih setova preko društvenih mreža.

DJ Nitefield je za Mixmag otkrio kako mu je bilo nastupati na takvom rejvu: “Nismo uopće imali osobnu interakciju s publikom pa nam je bilo zaista izazovno pozvati ih na akciju. Ipak, neki iz ekipe počeli su trubiti, što nam je davalo sjajnu povratnu informaciju; od tog trena smo skužili kako komunicirati s njima pa mislim da bismo ovakve partyje mogli pretvoriti u nešto stvarno osobno.”

Video isječci prikazuju vozače kako trube i blicaju farovima u ritmu glazbe.

Publika je mogla slušati nastup DJ-eva preko ozvučenja sa stagea ali i preko online prijenosa. I, naravno, primjenjivala su se pravila socijalne distance.
“DJ-evi i ekipa iz kluba stvarno su ponosni što publici mogu pružiti nešto za vrijeme karantene“, rekao je Nitefield.

Njemački promotori World Club Dome isto su organizirali drive-in rejvove u Düsseldorfu, a najnoviji se očekuje tijekom ovog mjeseca. Forbes također izvještava da se i u Danskoj održavaju drive-in koncerti.

Load the next article
Loading...
Loading...