Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Pusha T i Lauryn Hill snimili zajednički singl

Najava je to albuma koji će Pusha objaviti kroz G.O.O.D. Music i Def Jam Recordings

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 2 September 2019
Pusha T i Lauryn Hill snimili zajednički singl

Pusha T objavio je novi singl, “Coming Home” s Ms. Lauryn Hill. Novi je to singl nakon “Sociopatha” s Kash Dollom, objavljenog prošli tjedan. Obje pjesme producirao je Kanye West, pri čemu su na “Coming Home” radili još i Charlie Heat i Mike Dean.

Govoreći s Ebrom Dardenom iz emisije Apple Music Beats 1, Pusha je objasnio da “Coming Home” govori o “masovnom zatvoru” te, kako je dodao, “ljudima koji su zatvoreni i iza zidova a mi čekamo na njih”.

Osim što je objavio ova dva singla, Pusha je također otkrio i neke detalje o nadolazećem albumu pa je tako u spomenutoj emisiji rekao: “Osjećam da sam na dobrom putu. Imam neke stvarno, stvarno dobre stvari u pripremi”.

Album, na kojem će, za sada, biti devet pjesama, drugi je u nizu od pet albuma koje će u cijelosti producirati Kanye West. Kritički hvaljeni prethodni album “Daytona” iz 2018. godine, nagrađen je Grammyjem za najbolji rap album.

Povezujući se s temom svojih aktualnih izdanja, Pusha T je pokrenuo i kampanju Third Strike, zajedno s The Decarceration Collection i projektom Buried Alive. Na web stranici može se tako doznati da je riječ o “malenom, ali moćnom timu žena koji se bore za ljude koji su zbog sroge dobili kaznu doživotnog zatvora”.

A kako zvuči Pushin novi singl “Coming Home”, možete poslušati niže.

Load the next article
Loading...
Loading...