Menu
Home Novosti Menu

Esencijalno: RanchaTek objavio "Defect" EP, izdan pod okriljem etikete Carla Coxa

Prvo izdanje ovog srpskog DJ-a i producenta za Intec Digital

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 2 November 2019
Esencijalno: RanchaTek objavio "Defect" EP, izdan pod okriljem etikete Carla Coxa

Kako je ranije i najavljeno, Vladimir Rančić - RanchaTek, srpski DJ i producent poznat po svom specifičnom techno i tech house zvuku, kreirao je novo EP izdanje "Defect" koje je 1. studenog / novembra ugledalo svjetlo dana - i to na Intec Digital, labelu Carla Coxa!

Za RanchaTeka ovo je premijerno izdanje na navedenoj etiketi, koju Carl Cox vodi u partnerstvu s prijateljem i kolegom Jonom Rundellom. Kako je došlo do ove suradnje, uoči objave EP izdanja otkrio nam je sam RanchaTek: "Carl Cox je stalno vrtio nekoliko mojih izdanja u svojim setovima, a onda su se njemu i njegovom A&R-u Jonu Rundellu baš svidele trake "Defect" i "Freak", pa su mi ponudili da objavim za Intec Digital".

Obje stvari su od 1. studenog ekskluzivno dostupne putem Beatport platforme, a s razlogom su odabrane i kao naše Esencijalno izdanje, na koje vrijedi obratiti pozornost.

RanchaTek je u svojoj dosadašnjoj karijeri objavljivao za etikete kao što su Orange Recording, Loose, Bitten, Nervous i Unity Records, a sada je naišao i na iznimnu podršku Carla Coxa i njegovog labela.

Loading...
Loading...