Menu
Home Novosti Menu
Tech

Etsy kupio popularnu glazbenu platformu Reverb

...i to za "sitnih" 275 milijuna dolara

  • Mixmag Adria I Foto: Facebook
  • 27 July 2019
Etsy kupio popularnu glazbenu platformu Reverb

Reverb, svjetski popularni oglasnik specijaliziran za glazbu i glazbene instrumente odnedavno je u vlasništvu e-commerce platforme Etsy. Ova poslovna transakcija otkrivena je ovaj tjedan, a odvila se za 'sitnih' 275 milijuna dolara.

U službenoj press-objavi stoji kako će Reverb nastaviti biti samostalna kompanija, bez obzira na akviziciju. "Uz Etsy kao našu matičnu kompaniju, nastavit ćemo biti samostalan oglasni prostor glazbene zajednice, koji vode tim glazbenika i zaljubljenika u glazbu", izjavio je David Kalt, CEO Reverba i potvrdio: "Vaše mogućnosti da kupujete i prodajete glazbenu opremu neće se mijenjati. Istovremeno, ovime ćemo dobiti potrebna sredstva da gradimo, podržavamo i unapređujemo Reverb zajednicu."

Kalt je osnovao Reverb 2013. godine, i od tada je platforma postala jedno od najpopularnijih online mjesta za prodaju novih i rabljenih glazbenih instrumenata i opreme. Poznato je kako su korisnici platorme bili i Moby, Oneohtrix Point Never te Sonic Youth, koji su ovim putem prodali svoju staru opremu.

Load the next article
Loading...
Loading...