Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Rijeka ovaj vikend pleše na 1800 godina starom rimskom nalazištu!

Riječka scena se budi uz prvi u nizu pop-up evenata PRINCIPIJ OPEN AIR

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 29 June 2020

Principij je jedinstveni spomenik kasne antike u samom centru grada Rijeke, a ovaj vikend, 4. srpnja, bit će transformiran u jedinstveni koncept glazbenog eventa. Nekoć vojno zapovjedništvo rimske Tarsatike smješteno na pospanom Trgu Julija Klovića, oživit će ritmom house muzike i ambijenta kreiranog u režiji riječke organizacije SPICY. Obavijen monumentalnim rimskim lukom na ulazu te ostacima obrisa nekadašnje centralne zgrade, Principij će pružiti spoj prošlosti i budućnosti, te svim posjetiteljima željnima dobrog provoda pružiti upravo nešto posebno – noć za pamćenje.
S ciljem buđenja riječke glazbene scene, organizatori pozivaju na PRINCIPIJ OPEN AIR koncept, prvi u novom nizu pop-up evenata na području grada Rijeke, stvoren za i primjeren svim punoljetnim generacijama.

Zapanjujuća produkcija, autohtona lokacija, vrhunska usluga i više od 6 sati muzike bit će zaslužni za jedinstveni glazbeni spektakl u samom centru grada. Vrata se otvaraju u 18:00 sati, a zbog gužve na ulazu sugerira se dolazak do 19:30.
LINEUP:
Pablo Panda (BSH events)
Aldo Morro (NOA Zrće, BSH events)
Mike&Me (Spinnin Records, blanc, Armada Music)
FUNFAKT (Papaya Club, Revelin Dubrovnik)
Edvin
Cashew

Load the next article
Loading...
Loading...