Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Najavljeno šesto izdanje Rock&Off nagrade

Dodjela će se održati 2. veljače u zagrebačkoj Tvornici kulture

  • Mixmag Adria/Press
  • 22 November 2023
Najavljeno šesto izdanje Rock&Off nagrade

Novo, šesto izdanje nagrade Rock&Off održat će se 2. veljače u zagrebačkoj Tvornici kulture. Album godine, Pjesma godine, Veliki prasak godine, Koncertni izvođač godine, Rock&Off izvođač godine, Pop&Off izvođač godine, Rap&Off izvođač godine, Jazz&Off izvođač godine, Electro&Off izvođač godine te Iskonova nagrada publike kategorije su u kojima će odmjeriti snage najbolji s domaće rock&off scene u 2023. godini.

Pred žirijem sastavljenim od više od 90 novinara/glasača iz najvažnijih domaćih medija nije nimalo lagan posao budući da će od 11. prosinca biti na zadatku prvoga kruga glasanja koji će trajati sve do 18. prosinca. Predlagat će svoje glazbene favorite od kojih će tek oni najzaslužniji biti nominirani. Drugi krug glasanja trajat će od 22. prosinca do 3. siječnja. Nakon narednih blagdana ćemo saznati koji su to glazbenici na rock&off sceni obilježili godinu na izmaku.

Kao i svake godine, prijedlozi za nominacije nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off prvi su korak nakon kojeg će stručni žiri, poslije glasovanja, odabrati po sedam nominiranih izvođača u kategorijama Album godine, Pjesma godine i Koncertni izvođač godine te po pet izvođača u ostalim kategorijama. Nominirani za navedene kategorije će biti objavljeni 4. siječnja.

Sve novosti i aktualnosti nagrade pratite na službenoj web stranici www.rockoff.hr ili na Rock&Off Facebook stranici. Pokretač nagrade je Hrvatsko društvo skladatelja, a koproducenti su Tvornica kulture i Unison, uz Iskon kao glavnog sponzora.

Load the next article
Loading...
Loading...