Menu
Home Novosti Menu

Pet pozornica i bogati line-up za ovogodišnje izdanje Sea Dance festivala

Na plažu Buljarica ekskluzivno stiže i EXIT-ova Dance Arena

  • Mixmag Adria I Foto: Sea Dance Festival press
  • 19 August 2019
Pet pozornica i bogati line-up za ovogodišnje izdanje Sea Dance festivala

Od 30. kolovoza do 1. rujna u Budvi će se održati Sea Dance festival, a ovogodišnje izdanje bit će šesto po redu! Festival će na području plaže Buljarica ponovno okupiti zvučna imena strane i regionalne elektronske i hip-hop scene.

Richie Hawtin, Sven Väth, Helena Hauff, Disciples, Recondite, Tijana T, Marko Nastić, Kuku$, Skeptik aka Pero Fullhouse, Lovra...samo su neka od imena koja će na ukupno pet festivalskih pozornica i kroz tri dana nastupiti na ovom nagrađivanom festivalu u Crnoj Gori.

(pogled na plažu Buljarica)

Posebnost ovogodišnjeg Sea Dance-a je i u tome što će slavna EXIT-ova Dance Arena po prvi put u svojoj povijesti napustiti svoju Petrovaradinsku tvrđavu i premjestiti se na plažu Buljarica sa svom svojom spektakularnom produkcijom.

Prošle godine festival je okupio gotovo 50.000 posjetitelja, našao se u izboru Top 10 festivala na European Festival Awards, a 2015. godine bio je i pobjednik u kategoriji "Best Mid-Sized European Festival".

Povijest, kultura, glazba, hrana, specifična lokacija i jednostavno - guštanje, obilježit će i ovogodišnje izdanje Sea Dance-a, koji je vrlo brzo prerastao u ključno festivalsko ime za kraj ljetnih mjeseci.

Festivalske ulaznice po promotivnoj cijeni od 44€ moguće je kupiti putem SeaDanceFestival.me, gdje su dostupne i sve ostale kategorije ulaznica. Na istom mjestu možete pronaći i čitav line-up te detaljne informacije.

Loading...
Loading...