Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Pogledajte aftermovie 18. Seasplash festivala

To je film o lanjskom izdanju festivala, jednom od rijetkih koji su se uopće održali 2020. godine

  • Mixmag Adria I Foto: Facebook
  • 14 May 2021
Pogledajte aftermovie 18. Seasplash festivala

Upravo je objavljen aftermovie 18. Seasplash festivala koji se održao prošlog ljeta kao jedan od rijetkih festivala u 2020. godini. Podsjetimo, 18. Seasplash festival odvio se uz podnaslov 'Corona Edition', pod ograničenjima i epidemiološkim mjerama, usred globalne pandemije prouzročene virusom covid-19.

Posebno za ovu priliku, objektiv kamere njihovog stalnog suradnika Davida Tešića (DMT Productions), prikazuje kadrove interne organizacije iza festivalskih kulisa. Veliku proslavu punoljetnosti u posebnim prilikama, tako su svojim izjavama i čestitkama u aftermovieu obilježili izvođači, posjetitelji i članovi organizacije festivala.

19. izdanja Seasplash festivala očekuje se od 15. do 18. srpnja na Martinskoj a među ostalima nastupaju Reggae Roast feat. Natty Campbell, Inner Terrestrials, Billain, Brain Holidays i mnogi drugi.

Za posjetitelje iz Hrvatske i ex-Yu zemalja su osim festivalskih ulaznica Ranograbilica od 275 kn, u prodaji i vikend ulaznice po cijeni od 180 kn te jednodnevne ulaznice od 90 kn. Također su dostupne i povoljne grupne festivalske ulaznice koje se nabavljaju po sistemu platiš 4 – dobiješ 5! Ulaznice se kupuju preko mrežnog sustava Entrio ili na njihovim partnerskim prodajnim mjestima.

Load the next article
Loading...
Loading...