Menu
Home Novosti Menu

Nova lokacija spremna za 17. izdanje Seasplasha

Martinska će svojim privlačnim izgledom i lokacijom otvoriti novo poglavlje u povijesti festivala

  • Mixmag Adria I Fotografije: Seasplash festival press
  • 13 July 2019
Nova lokacija spremna za 17. izdanje Seasplasha

Uoči 18. godine održavanja festivala, Seasplash seli na novu lokaciju - 17. izdanje ovog najdugovječnijeg hrvatskog festivala, posvećenog dub i reggae zvuku te soundsystem kulturi održat će se na rtu i plaži Martinska.

Smještena direktno preko puta Šibenika, na jedinstvenom srimskom poluotoku i na samom ulazu u šibensku luku, Martinska će otvoriti novo poglavlje u povijesti Seasplasha. Od 18. do 21. srpnja ljubitelji reggaea i duba moći će uživati u koncertima imena kao što su Dub Pistolsi, Scientist, Vibronics, Mad Professor, Edo Maajka i mnogi drugi, a tu je i čitav niz novih međunarodnih i domaćih izvođača.

Ipak, glavna poslastica ovogodišnjeg izdanja festivala je nastup legendarnog reggae producenata i izvođača Lee Scratch Perryja, koji u svojoj 80. godini života po prvi put dolazi na Seasplash. Pozornicu MainSplash dijelit će s legendarnim britanskim producentom Adrianom Sherwoodom s kojim je u svibnju ove godine izbacio album "Rainford" za kojeg je Sherwood izjavio da je "najintimniji album koji je Lee ikada snimio".

Loading...
Loading...