Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Seasplash najavljuje live stream nikad objavljenih arhivskih snimaka prethodnih festivalskih izdanja

Kroz sljedeća dva tjedna streamat će se snimke sa 6. Seasplash Festivala iz 2008. godine s nastupima Prince Alle, New York Ska Jazz Ensemblea, Vibronicsa, ST!llnesa i drugih

  • Mixmag Adria I Foto: Facebook
  • 23 October 2020
Seasplash najavljuje live stream nikad objavljenih arhivskih snimaka prethodnih festivalskih izdanja

U ovim “posebnim” okolnostima i dok čekamo ljeto i 19. izdanje Seasplash festivala koje će se održati od 15. do 18. srpnja na Martinskoj, Seasplash ekipa donosi nikad objavljene arhivske snimke prethodnih festivalskih izdanja. Tako ćemo kroz sljedeća dva tjedna u live streamu moći gledati snimke s 6. Seasplash Festivala iz 2008. godine s nastupima Prince Alle, New York Ska Jazz Ensemblea, Vibronicsa, ST!llnesa i drugih. U 2008. godini Seasplash se održao na Monumentima u Puli, a nastupilo je preko 50 izvođača u četiri festivalska dana. Kroz dva Seasplash streama, 28. listopada i 4. studenog, ti će nastupi biti dostupni online. Video materijale je snimio Trip To Zion crew, koji je te godine radio live video projekcije na glavnoj pozornici.

U Stream pt. 1, u srijedu, 28. listopada, prikazivat će se koncert legendarnog roots-reggae vokala Prince Alla kojem je to bio prvi nastup na Seasplashu, i to uz pratnju Najavibes Banda. Ta godina ostat će u pamćenju i zbog prvog nastupa poznatih New York Ska Jazz Ensemblea u Hrvatskoj. Premijerno su te godine nastupile i domaće uzdanice ST!llness iz Hrvatske te Sopot iz Bosne i Hercegovine, a nastupali su i slovenski Red Five Point Star čiji će se nastup također streamati u srijedu.
Tjedan nakon toga, Stream pt. 2 donosi nastup jednog od najvećih britanskih dub actova - Vibronics, koji su tom prilikom ugostili na vokalima Parveza (Dub Factory) i Madu Messengera. Stream donosi i premijerni nastup slovenskog live dub benda Dubzilla te ska-reggae bend iz Francuske - Fizcus.
Stream pt. 1 možete gledati - ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...