Menu
Home Novosti Menu
Eventi

SHIP festival objavio raspored programa po danima

Prvi SHIP održat će se u Šibeniku od 14. do 17. rujna

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 7 September 2023
SHIP festival objavio raspored programa po danima

Prvo izdanje festivala SHIP u Šibeniku počinje za tjedan dana, a organizatori su objavili raspored izvođača i govornika po danima. Više od 60 glazbenih profesionalaca i 40 izvođača sudjelovat će na četiri dana festivala SHIP, od 14. do 17. rujna ove godine u Šibeniku na čak šest pozornica. SHIP nije običan glazbeni događaj, na kojeg publika dolazi vidjeti i čuti svoje omiljene bendove, već onaj na kojem će se zaljubiti u neke nove izvođače.

U četvrtak, 14.9., festival će, nakon službenog djela, otvoriti bend Chui u Kući umjetnosti Arsen. Chui će svirati ''Berlin, simfonija velegrada'' (Walter Ruttmann, 1927.), kao zajednički projekt Hrvatskog filmskog saveza, Kina Tuškanac, Goethe Instituta i samog benda. Od 20h, na Tvrđavi sv. Mihovila nastupit će Porto Morto i Nemanja te talijanski Nu Genea Live Band, dok će posljednja festivalska lokacija u četvrtak biti dvije pozornice kluba Azimut, na kojima će nastupiti Microslav i DJ Demian (Mrle).

U petak i u subotu, koncerti kreću od 19h i traju do 5h, na šest festivalskih pozornica. Kompletni line up sa satnicama pogledajte ovdje. Konferencijski dio festivala odvijat će se u petak i u subotu, od 10h do 15h, na lokacijama kluba Azimut i Kuće umjetnosti Arsen. Kompletni popis panela sa satnicama pogledajte ovdje.

Ulaznice za SHIP možete nabaviti u sustavu Entrio. Cijena ulaznice za koncert otvorenja 14.9. iznosi 29€, a isto toliko iznosi i dvodnevna ulaznica za koncerte 15.9. i 16.9. Dnevna koncertna ulaznica iznosi 19€. Ulaznica koja vam omogućava ulazak na koncert otvorenja i ostale koncertne dane iznosi 34€. Pro Pass ulaznica kojom osim glazbenog programa dobivate pristup i dnevnom konferencijskom dijelu programa
iznosi 65€.

Festival SHIP organizira Ured za izvoz glazbe Hrvatska (HUZIP, HGU, HUIG, HUOKU), u suradnji s Javnom ustanovom u kulturi Tvrđava kulture Šibenik, a festival podržavaju Ministarstvo kulture i medija RH, Hrvatska Turistička Zajednica, HDS ZAMP, Grad Šibenik, Turistička zajednica grada Šibenika i Turistička zajednica Šibensko kninske županije.

Load the next article
Loading...
Loading...