Menu
Home Novosti Menu
Novosti

''Short Existence'', drugi singl s nadolazeće kompilacije ''Healing Sounds - Croatia Earthquakes Relief Project''

Autor novog, najavnog singla za dobrotvornu kompilaciju je sisački producent Zarkoff

  • Mixmag Adria I Foto: Goran Jakuš I Ilustracija: Luka Vucić
  • 26 February 2021
''Short Existence'', drugi singl s nadolazeće kompilacije ''Healing Sounds - Croatia Earthquakes Relief Project''

Objavljen je drugi singl s nadolazeće dobrotvorne kompilacije "Healing Sounds - Croatia Earthquakes Relief Project". Stvar se zove Short Existence i djelo je sisačkog producenta Zarkoffa. Činjenica da je i njegov rodni grad bio pogođen potresima posebno ga se dojmio prizor razrušene crkve. Iako se ne deklarira kao vjernik sama slika je ostavila dubok dojam na njega o kojem je rekao sljedeće:

''Ona crkva za mene ima osobno značenje. Nisam religiozan, ali kuća mojih roditelja, gdje sam odrastao, nalazi se samo 300 m odande, tako da mi je vizura te crkve uvijek bila nešto "domaće". I to jutro prije potresa sam bio tamo, pored te crkve sam obično šetao psa, ali nikada u životu nisam ušao unutra.''

Kompilacija će biti objavljena u digitalnom formatu, kao i na vinilu u dva dijela. Kompilacijski album sadrži uglavnom ekskluzivne kompozicije, nastale isključivo za ovu priliku, a na njemu se zasad nalaze (abecednim redoslijedom): Andrea Ljekaj, Antonio Zuza, Disrupted Project, Egoless, Fabris Audio, Insolate, Ivan Komlinovic, Jan Kinčl & Regis Kattie, Kodin, Koolade, Le Chocolat Noir, Laseech, Microslav, Qwerty, PEZNT, Petar Dundov & Ilija Rudman, RFMN, Sergej Snooze, VRH, Zarkoff.

Treći, posljednji najavni singl izaći će u ožujku, dok je objavljivanje kompilacije planirano za ponedjeljak, 22. ožujka, na godišnjicu zagrebačkog potresa. Kompilacija će tog dana biti objavljena isključivo na Bandcamp profilu PDV-a, dok će se na svim ostalim servisima, kao i na vinilu, pojaviti u travnju.

Prednarudžbe su otvorene, kao i funding kampanja za prikupljanje sredstava.

Load the next article
Loading...
Loading...