Menu
Home Novosti Menu
Intervjui

Zagitar gost nove epizode Simulation podcasta

Poslušajte miks sve zamjećenijeg argentinskog DJ-a i producenta

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 11 October 2019
Zagitar gost nove epizode Simulation podcasta

Naš mjesečni podcast Simulation 4th Dimensions, kojeg zajedničkim snagama donosimo s hrvatskom izdavačkom kućom Simulation Records, u svojoj novoj epizodi donosi mix koji je pripremio argentinski DJ i producent Zagitar!

Zagitar je jedno od interesantnijih imena koje nam trenutno stiže iz Argentine, sa sve zamjećenijim izdanjima. Još od 2005. aktivno se nalazi u ulozi DJ-a, a posljednjih nekoliko godina fokusiran je i na vlastitu produkciju. Njegove izdanja objavljena su na Sprout, Truesound Music, Voltaire Music, Mango Alley... etiketama, a u svojim setovima do sada su ih podržala imena kao što su Solomun, Dixon, Tale Of Us, Bedouin...

Za sedmu po redu epizodu Simulation 4th Dimension podcasta Zagitar je pripremio 60-minutni mix, kojim se predstavlja regionalnoj publici. Poslušajte na našem Soundcloud kanalu, a u nastavku pronađite i kratki intervju s njim, za koji se pobrinula Simulation ekipa.

Tko ti je najveća inspiracija?
Moja majka, definitivno.

Pjesma koja ti nikada neće dosaditi?
Underworld - "Two Months Off", kakva stvar!

Beatport ili Traxsource?
I jedno i drugo, ali nekako Beatport koristim više, kao i većina vjerojatno.

Vjeruješ li u moć "čitanja publike" - i kako to prakticiraš?
Čitavo vrijeme osluškujem dancefloor; volim u klub doći ranije, prije početka svog seta, kako bih osjetio publiku i zamjetio što žele. Sviram već više od 10 godina, tako da je sada već u mojoj esenciji učiniti sve to prije samog seta, i obožavam to!

Što voliš u samoj sceni?
Mogućnost djeljenja svega! Glazbe, riječi, osjećaja; vjerujem da se sve uvijek temelji na povezanosti, i jako sam sretan što imam mogućnost to podijeliti sa svima.

Koji su ti trenutni izazovi kao artistu?
Mogućnost da unaprijed svoj zvuk i provodim više vremena u studiju.

Jelo koje najbolje pripremaš?
Špageti s pestom!

Kava ili čaj?
Kava, uvijek!

Load the next article
Loading...
Loading...