Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Stiže specijalno izdanje Smile Ljubljana festivala!

Od 27. do 30.8. održat će se jedini višednevni elektronički festival u Sloveniji ove godine

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 20 August 2020
Stiže specijalno izdanje Smile Ljubljana festivala!

Organizacija KO Events, koja je Ljubljanu postavila na svjetsku mapu festivala sa serijom Tušev tek barv, bit će domaćin jedinstvenog druženja za kraj ljeta. Riječ je o festivalu SMILE LJUBLJANA “SPECIAL EDITION” koji će trajati četiri dana, od 27. kolovoza, do nedjelje, 30. kolovoza, a svaku večer moći će primiti po 500 partijanera na open air stadionu Ilirija u centru Ljubljane. Tri DJ-a s najvećih svjetskih festivala vodit će spektakl: serijski hitmejker i trenutno #30 na Top 100 listi najboljih DJ-eva, Fedde Le Grand, zatim Ruskinja Mari Ferrari koja razvaljuje klubove od Ibize do Azije i vrući Maurice West, koji se već dva puta predstavio i na glavnoj pozornici Tomorrowlanda. Uz njih sviraju još i Kosta Radman, Tim Urbanya te drugi regionalni DJ-evi.

Da se radi o kvalitetnom i priznatom festivalu govori i činjenica da su zadnjih nekoliko godina na tom događanju nastupila velika glazbena imena, kao što su Steve Aoki, Lost Frequencies, Alan Walker, Lil Jon, Redfoo, Vini Vici, R3hab i druge zvijezde.

Rad festivala omogućen je u suradnji sa slovenskim Nacionalnim institutom za javno zdravlje i gradom Ljubljana. Upravo su oni s organizatorima postavili protokol za sigurnu i zdravu zabavu, koji bi mogao postati i dobra praksa za organizaciju sličnih događanja u budućnosti. Posjetitelje očekuje klasična festivalska produkcija, dok će mjesto događaja biti podijeljeno u sektore od 20 gostiju. Svaka ulaznica donosi VIP iskustvo: svi posjetitelji dobivaju 'goody bag' s poklonima sponzora, velik i udoban prostor sa stolom za njihovu ekipu za sjedenje i kretanje, svaki sektor ima svog konobara (piće se poslužuje za stolom) i svoj WC. Maksimalna sigurnost i udobnost svim gostima bit će osigurana na dolasku i tijekom samog događanja.
Važno je spomenuti kako agenciju KO Events hrvatska publika zna kao organizatore Holi & Run festivala. Taj se događaj 25. rujna vraća na Jarun s novim imenom, Smile Zagreb.

Ulaznice za Smile Ljubljana “Special Edition” možete nabaviti ovdje a više informacija potražite na web stranici festivala.

Load the next article
Loading...
Loading...