Menu
Home Novosti Menu

Sonus časti fanove s dva dodatna pre-partyja

Organizatori najavljuju dva eventa uoči početka festivala, u Noa Beach Clubu 16. i 17. kolovoza

  • Mixmag Adria I Foto: Promo
  • 20 July 2019
Sonus časti fanove s dva dodatna pre-partyja

Uoči ovogodišnjeg Sonus festivala, koji će se održati od 18. do 23. kolovoza na otoku Pagu i na kojem će nastupiti više od 70 svjetskih, regionalnih i domaćih izvođača, organizatori su fanove odlučili počastiti i s dva dodatna eventa.

Prvi je na rasporedu u petak, 16. kolovoza, u Noa Beach klubu i to uz svjetska imena Hot Since 82, Mind Against te Alda Morra b2b Mony. Ulaznice za taj događaj su dostupne u online pretprodaji i iznose 133 kn, dok će na ulazu u klub cijena ulaznice biti 180 kn.

Dan iza, također u Noa Beach Clubu, održat će se otvorenje festivala uz FUSE kolektiv iz Londona koji će tu večer ujedno proslaviti 10. godišnjicu postojanja. Osnivač FUSE etikete Enzo Siragusa, s kolegama Archiem Hamiltonom, Rosskom i našim Marianom Mateljanom najavljuju večer za pamćenje. Ulaznice za taj party su također dostupne u online pretprodaji po cijeni od 133 kn, dok će na ulazu u klub biti 180 kn.

Nakon pre-partyja, u nedjelju, 18. kolovoza, počet će i 7. izdanje Sonus festivala koji ove godine predvode zvijezde poput Svena Vätha, Ricarda Villalobosa, Richiea Hawtina, Solomuna, Marca Carole, do novijih imena na sceni - I Hate Models, Amelie Lens, Charlotte de Witte, Dax J, Black Coffee…

Sonus festival će se održavati u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso, ali u utorak, zbog velikog odaziva i u Noa Beach klubu, na plaži Zrće.

Ograničeni broj regionalnih ulaznica dostupan je online putem web stranice festivala i na Entrio prodajnim mjestima. Festivalska ulaznica ne uključuje ulaz na pre-party i party otvorenja.

Organizatori poručuju da se za više informacija prati Sonus festival na njihovim regionalnim kanalima društvenih mreža Facebook i Instagram.

Loading...
Loading...