Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Sonus festival prebačen na sljedeću godinu

Novi termin održavanja je od 21.-25. kolovoza 2022.

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 9 June 2021
Sonus festival prebačen na sljedeću godinu

“Zbog globalne nesigurnosti oko pandemije koronavirusa, teška srca otkazujemo Sonus festival 2021.”, rekli su organizatori festivala koji se trebao održati ovo ljeto na Pagu. “S obzirom na sva ograničenja i restrikcije koje postoje i s kojima se tek trebamo susresti, shvatili smo da nećemo moći predstaviti iskustvo vrijedno onoga što Sonus predstavlja. Sigurnost je na prvom mjestu pa smo donijeli tešku odluku da odgodimo festival za novi termin, od 21. do 25. kolovoza 2022. godine”.

Najavili su i da će tek otkriti line up ali da posjetitelji mogu očekivati tipičnu postavu Sonusa svjetske klase - “visokokvalitetni odabir house i techno talenata koji su pomogli da Sonus postane jedan od najvažnijih europskih ljetnih festivala”.

Sonusov Robin Ebinger kaže: “Ovo je izuzetno teška odluka, ali to je u najboljem interesu svih i optimistični smo da ćemo uskoro svi opet imati paški otočni pijesak među nožnim prstima. Svim vlasnicima ulaznica za 2020.: provjerite više u vašem mailu detalje vezane za povrat novca ili postupak prijenosa karte.”

Load the next article
Loading...
Loading...