Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Soul II Soul i sljedeće godine na “Club Classics” turneji

Nastavak je to njihove uspješne turneje iz prošle godine kojom su odali počast svom legendarnom debi albumu “Club Classics Vol 1”

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 6 October 2019
Soul II Soul i sljedeće godine na “Club Classics” turneji

Legende nu soula, Soul II Soul, sljedeće će godine u listopadu i studenom nastupati po Velikoj Britaniji u sklopu svoje “Club Classics” turneje. Koncerte će održati u Birminghamu, Hullu, Norwichu, Glasgowu, Liverpoolu, Newcastleu, Nottinghamu, Yorku, Bristolu, Portsmouthu, Cardiffu, Brightonu, Cambridgeu i Manchesteru, a završni nastup bit će u Royal Albert Hallu u Londonu. Nastavak je to njihove uspješne turneje iz prošle godine kojom su odali počast svom legendarnom debi albumu “Club Classics Vol 1”.

“Tko bi pomislio da ćemo nakon trideset, u najmanju ruku, neobičnih godina, još nastupati s tim stvarima? Bio je ovo pakleni put - doslovno! - i osjećam se uistinu blagoslovljeno”, objašnjava Jazzie B i dodaje: “Radujem se povratku u neka od mjesta gdje smo stekli puno prijatelja ali me uzbuđuje i nastupanje u mjestima na kojima nikad prije nismo bili. Ipak, najviše smo uzbuđeni zbog nastupa u Royal Albert Hallu. Želimo zahvaliti svima koji su nam do sada davali podršku uz našu mantru: a happy face, a thumpin’ bass for a lovin’ race”, zaključuje.

Karte za koncerte možete nabaviti ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...