Menu
Home Novosti Menu
Novosti

S.P.O.J. predstavlja novi audio-vizualni rad “Sjeme”

Pogledajte video

  • Mixmag Adria I Foto: press
  • 28 December 2020
S.P.O.J. predstavlja novi audio-vizualni rad “Sjeme”

Dvojac S.P.O.J. koji čine Vedran Dugonjić i Sallex Perić predstavlja svoj novi audio-vizualni rad “Sjeme”. Kako kažu, glazba i tekst nastali su još krajem 2014. godine, da bi se tijekom 2018. i 2019. povremeno vraćali na taj projekt te su ga konačno finalizirali.
Dvojac je snimio gitare, e-bow, saz, sintove, udaraljke i ostale live instrumente, te vokale i elektronske dijelove pjesme, uključio se njihov redovni suradnik Neven Perić Nevix a.k.a NVX koji je pjesmi dodao svoje producentske i kompozitorske vještine.
Poseban začin pjesmi dodala je i Šejla Grgić iz Divanhane, koja je otpjevala jednu kraću (mada vrlo efektnu) vokalnu dionicu u središnjem, mirnom dijelu pjesme, a uz asistenciju njenog kolege iz benda, Nevena Tunjića.
Kako nam kažu iz S.P.O.J.-a, na jesen 2019. je završeno i snimanje video spota, te se pristupilo montaži i post-produkciji koja je bila gotova početkom 2020. Međutim, uslijed osobnih i globalnih tragedija, kriza i životnih prepreka, datum objavljivanja je pomican više puta.
Video je režirao, montirao i post-producirao Sallex Perić, za kameru je bio zadužen Davorin Đuranović, a za snimke dronom Dino Osmanović. U videu glumi Emir Nuhanović, bosanskohercegovački arhitekt i vizualni umjetnik.

Pogledajte video u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...