Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Stigao Spotify, uskoro predstavljamo i Mixmag Adria kanal

Najpopularnija svjetska usluga pretplate na streaming glazbe sada je dostupna svima u regiji a na našem profilu moći ćete slušati playliste po Mixmagovom izboru

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 15 July 2020
Stigao Spotify, uskoro predstavljamo i Mixmag Adria kanal

Od danas je u Hrvatskoj i ostatku regije dostupna najpopularnija svjetska usluga za audio streaming - Spotify. Kako kažu, sa svjetskom zajednicom od više od 286 milijuna slušatelja, uključujući 130 milijuna pretplatnika na globalnoj razini, Spotify će i nama ponuditi najbolje iskustvo slušanja domaće i internacionalne glazbe s preko 50 milijuna pjesama i milijun podcasta. Usluga Spotify dostupna je besplatno ili s nadogradnjom na Spotify Premium, uslugu pretplate koja korisnicima omogućava uživanje u glazbi bez prekidanja oglasima a koja će stajati 5,99 eura mjesečno.

Uz ulazak na tržište Hrvatske, Spotify je danas lansiran na još 12 novih tržišta uključujući Moldaviju, Kazakhstan, Bjelorusiju, Rusiju, Albaniju, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju, Kosovo, Crnu Goru, Srbiju i Sjevernu Makedoniju.

Osim Spotify Premiuma, u ponudi je i Premium Family, dostupan za 9,99 eura za do 6 članova obitelji koji žive na istoj adresi te Spotify Premium DUO (7,99 eura), pretplatnički paket za dvije osobe (za parove) koji uključuje Duo Mix, automatski ažuriranu playlistu koja kombinira glazbu u kojoj oboje uživaju.

Više detalja možete naći ovdje.

Napominjemo i da uskoro predstavljamo Mixmag Adria Spotify kanal na kojem ćemo imati redovno ažurirane playliste s najboljim od elektroničke glazbe kao i personalizirane playliste naše redakcije.

Load the next article
Loading...
Loading...