Menu
Home Novosti Menu
In Session

Stay-At-Home Mix: 84Bit

U novoj rubrici poznati DJ-evi dijele s vama svoj omiljeni miks uz opis kako je nastao te šalju poruke podrške da svi što lakše prođemo kroz ovaj period koronavirusa; prvi na redu je dvojac 84Bit koji poručuju: “Niste sami!”

  • Gaia Radić I Foto: 84Bit press
  • 19 March 2020
Stay-At-Home Mix: 84Bit

S obzirom na mjere stožera prema kojima se, zbog pandemije koronavirusa, preporučuje rad od kuće te, općenito, izbjegavanje izlazaka, u suradnji s regionalnim DJ-evima pokušat ćemo olakšati svima ova ne baš ugodna vremena. Brojni DJ-evi odazvali su se na naš poziv da s vama podijele svoj najdraži miks koji su napravili, rekli su nam par rečenica o njemu te poslali poruku podrške publici i kolegama.

Prvi na redu je dvojac 84Bit i njihov miks.

“Ovaj miks je zapravo druga epizoda našeg podcasta u kojem prezentujemo muziku globalne scene, te artiste i labele koje pratimo i podržavamo. Sam podcast je žanrovski koncipiran tako da je u njemu prezentovana muzika koju možete slušati u bilo kojoj situaciji - u kancelariji, u kolima ili kod kuće dok kulirate na kauču. Poručili bismo svojoj publici da iskoristi ovaj višak vremena za nešto kreativno. Ukoliko je netko u nekoj panici, neka priča o tome i neka se ne boji kazati to javno. Niste sami!”

Load the next article
Loading...
Loading...