Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Stiže “House Vibra” koja će vas rasplesati ovog ljeta

Full Ferry & Bruns Lay sutra, 26.6., objavljuju zajednički album, vjerojatno prvi house album na hrvatskom jeziku

  • Mixmag Adria I Foto: Impala Studio
  • 25 June 2020
Stiže “House Vibra” koja će vas rasplesati ovog ljeta

Full Ferry & Bruns Lay nas ne prestaju oduševljavati sa svojim house/dance klupskim uspješnicama i napokon su sve spakirali u album. Jednostavnog imena "House Vibra” u izdanju Aquarius recordsa svjetlo dana će ugledati 26.6.2020. i biti će odstupno na svim platformama YouTube, Deezer, Spotify... Full Ferry & Bruns Lay odlučili su izdati zajednički album koji se sastoji od autorskih pjesama i pjesama sa otkačenim samplovima poznatih osoba i umjetnika iz regije. Tako na albumu “gostuju” Josipa Lisac, Dino Dvornik, Bolesna Braća, TBF i Duffskey. Album je jedinstveni i unikatni proizvod na regionalnoj glazbenoj sceni koji žanrovski pripada house/tech glazbi, a specifičan je po tome što su sve pjesme na hrvatskom jeziku i kao cjelina odlično prenose aktualni svjetski komercijalni house/dance vibe.

Obojica su itekako poznata na našoj sceni - Full Ferry više od 10 godina djeluje kao DJ te je radio produkciju za projekt Drop Dopers a Bruns Lay je nakon studija u Engleskoj ostvario suradnju s brojnim izdavačkim kućama (Talk of the town, Baikonur Recordings, Ovrdose, Aquarius) te plasirao svoj prvi remiks “Jesen” Sare Renar. Nakon što su se povezali i napravili uspješni remiks za Ninu Badrić, došli su na ideju o stvaranju zajedničkog albuma o čemu kažu:
“Iznimno smo ponosni što smo uspjeli proizvesti ovaj album i jedva čekamo reakciju naše publike! Ideja je nastala nakon prošlog ljeta, a vrijeme koronavirusa nam je pomoglo da se usredotočimo i završimo sve pjesme. Neke od pjesama mogli ste već čuti u našim DJ setovima, a sada ih napokon možemo podijeliti sa svima vama. Uzbuđeni smo oko svega što je pred nama i vjerujemo kako je odluka da snimimo vjerojatno prvi house album na hrvatskom jeziku pun pogodak. Album se sastoji od dva dijela; radio i klupske verzije. Trenutno je album dostupan samo na digitalnim platformama, a nadamo se da ćemo uskoro ovjekovječiti album i u fizičkom izdanju. Veselimo se svim pjesmama i uskoro krećemo sa skidanjem singlova i snimanjem spotova. Nadamo se da ćete nas ovog ljeta slušati i da ćemo se vidjeti na brojnim plesnim podijima.”

Load the next article
Loading...
Loading...